5 hósan kutyapózban rugózik, hihetetlen?
nyugi van :)
az én kislányom 5 hónaposan ült,6 hónaposan felállt, és mászott, 7 hósan már lépegetett a butorok mellett :) de járni 11 hósan kezdett
(ui: nem szedtél véletlenül olyan terhesvitamint amibe DHa volt? )
Csak olyat amit rajtam kívül több ezren: ELEVITET!
Nem hinném ettől...:-)
A lányom, (első babám) 1 napos kora óta tartotta a fejét, 2 hónaposan "próbálgatta a hasizmait", mintha fel akarna ülni. 3,5 hósan felült a mózesben. Akkor még visszanyomtam, aztán kenguruban sétáltattam. 5 hónaposan hagytam felülni a mózesben, a hintafunkciós ágyacskában meg képes egy óráig hintáztatni magát, csak néhányszor borul el, és csak addig kapaszkodik, míg sikerül felülnie. Néhány napja integet és tapsol kérésre is, kb 2 hete tudatosan mondja a NEM-et.
Én terhesség alatt a szokásos vitamin mellett omega3-at szedtem (Organic Missio-st, és Foreverest)annak tulajdonítom, de genetikus is lehet, mert én és az öcsém is viszonylag korán csináltunk mindent. 8 hónaposan jártam, 1 évesen beszéltem, állítólag mondatokban, és szobatiszta voltam.
én babám 6 hónaposan csinálta ezt és akkor mászni is elkezdett :)
de ismerősünk babája pont mint Te babád, 5 hónaposan csinálta ezt :)
gratulálok, ügyes a kisfiad :)
Az én kisfiam is napra pontosan 5 hónaposan kezdett el kúszni, rá egy hétre már kutyázott, előre-hátra hintázott. Fekvőtámaszba felnyomta magát, a feneke sokszor az égnek állt, a fejét meg időnként letette a földre, mintha éppen bukfencelni akarna. :) 7 hónaposan felállt, ezzel egyidőben megtanult felülni is, 7,5 hónaposan már a bútorokba kapaszkodva közlekedett, de szabályosan mászni csak 8 hónaposan kezdett el, addig kúszás-másszással, a kettőt ötvözve közlekedett. Az első önálló lépéseit szülinapja előtt pár nappal tette meg.
Ügyes a babád, ő is kis vasgyúró lehet, mint az én fiam! Örülj neki, nagyon jó, hogy ilyen kis erős csontozata-izomzata van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!