Van aki sohasem ütött rá a gyerekére?
Az enyém még csak 3 hós, így nem történt még ilyen. Én is remélem, hogy nem is fog, de erre nincs biztosíték.
Szerintem mindenkivel előfordulhat, hogy elszakad a cérna, rossz napja van, a gyerek is hisztis, stb. Sok minden közrejátszhat abban, ha rácsapsz a kis fenekére. Persze ilyenkor sír a gyerek, és vele együtt Te is, hogy hogy lehetsz ilyen érzéketlen. Aztán kis duzzogás után egymást ölelgetve kisírjátok magatokat, és a pici már nem is haragszik Rád. Leginkább neked kell megemésztened, hogy rácsaptál a fenekére. A gyerek szerintem hamarabb túl teszi magát az ilyesmin, mint a szülő.
Persze ez csak akkor igaz, ha tényleg csak egy kis paskolás történt, és nem lett elverve a gyerek. Azt én is elítélem, aki úgy próbálja nevelni a gyerekét, hogy üti!
A kezére vagy a fenekére egy kicsit, ha rosszalkodik. 1 éves, sajnso meg kell tanulnia a dolgokat, és hiába mondom, hogy nem szabad és hasonlók, abból nem ért. De remélem hamar elmúlik ez a korszak és később nem lesz szükség rá.
Amúgy nem bűn, ha valaki ilyen nevelési célzattal rácsap a baba kezére. Nem attól rossz anya, szülő valaki, szerintem. Nekem nincs bűntudatom, mert nem arról van szó, hogy verem a gyerekem, csak néha napján.
hát én néha rácsapok a kis kezére és elmondom neki, h miért volt, és hogy nem szbad, ő meg jól kiröhög, szóval én más nevelési módszert kell válasszak:) Megverni, megpofozni nem áll szándékomban. Popóra ütést meg direkt szereti, mert amíg picuri volt élvezte ha paskoltuk a pelusát altatáskor, meg amúgy sem igen érzi a csomagól:)
Célszerűbb, ha erélyes vagy és elmondod, mit nem szabad.
1 éves hisztis kiscsaj anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!