Éreztetek már olyat, hogy sohasem fogja átaludni a teljes éjszakát babátok?
én folyamatosan ezt érzem, pedig már 14 hónapos. 1 évesen elvettem a cicit, azóta is ugyan úgy kel, csak tápszert követel. és úgy van, mint nálatok, van hogy csak 2x kel, de az elmúlt két éjszaka óránként. csak a fogára tudom fogni.
egyébként emlékszem amikor a lányom kezdett mászni meg felállni az nagyon gázos időszak(éjszakák) volt nálunk is.
10 hónapos és 1-2x kel? szerencsés vagy..az enyém ennyi idősen 22x kelt....na jó ez túlzés, de vagy 6-7-8-x biztos. szóval én 21 hónapos koráig éreztem ezt, hogy sose alussza már végig....aztán akkorra kijött midnen foga, és ipphopp elkezdte átaludni az éjszakát. ez azóta is így van, csak akkor ébred, ha beteg, de akkor ki nem.
2,5 éves a kislányom.
sztem érdemes inkább türelemmel lenni, mint erőszakosan rákényszeríteni dolgokra. nem véletlenül ébrednek még ennyi idősen.
Igen...minden éjszaka.
Kisfiam 18 hónapos és még nem aludta át az éjszakát egyszer sem.
Most bújt ki a 16-ik foga,remélem mostmár hamarosan jobban alszik majd,hogy nem kinozzák a fogai.
Minden nappal előre rettegek az éjszakától.1 évesem soha nem aludta még át az éjszakát és nem is fogja!!!!
MINIMUM 4x6x kel,nem enni és nem fogzik,pusztán az én szórakoztatásomra
Ezt a kérdést nemrég tettem fel,ha van kedved olvasgatni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!