Sohasem hallottam erről a babakocsiról. Vajon milyen a minősége. Van valakinek ilyenje?
Tyhűűű! Ez tökre ugyanaz, mint a Coletto Austin!!!!!!!!!
Hát....ha a minősége is ugyanaz, akkor ez egy kiváló kocsi!
09:56-os vagyok. Ha a kérdező nekem írta volna, akkor nekünk Dorjan Danny Sport:
A Bergon Q12-re amit írsz azt írja, hogy könnyű váz (de nem találtam kg adatot).
A miénk váza 10 kg, strapabíró, erős, "lengéscsillapító" segíti. Mi is nehéz terepre vettük, nálunk murvás az út, és a felfújhatós nagy kerekei megkönnyítik a járást, könnyű tolni a gyomos-füves buckás terepen is.
Nekünk fontos volt még, hogy az elemek fordítva is berakhatóak (sportrész), meg lapracsukható legyen.
Ha ismerőstől kapsz autósülést, akkor ha az nem az a típus, mint amilyen a vázad, nem fogod tudni rárakni a vázra, pedig szerintem hasznos dolog. Nekünk a Dorjan bébihordozót valamiért nem sikerül a bevásárlókocsira keresztbe ráraknunk, talán azért, mert nem isofix-es (nincs alul úgy kialakítva)...?!
Emiatt ha egyedül vagyok a bevásárláskor, a bébihordozót a vázra rakom, és nem viszek bevásárlókocsit, hanem a babakocsi lenti kosarába pakolom, amit meg szeretnék venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!