Mikor múlik már el a koszmó?
Figyelt kérdés
Állandóan sikálom a fejét, még a homloka is olyan. De mindig újra előjön. Ez meddig tart?2010. máj. 11. 22:21
1/9 anonim 

válasza:

Mivel sikálod? Nálunk az étolajas kenegetés egy nap alatt eltüntette...
2/9 anonim 

válasza:

Extra szűz olivaolajjal kend be neki, majd fürdésnél óvatosan mosd meg a fejét.
Ez pár nap altt hatásos és teljesen természetes anyag.
3/9 anonim 

válasza:

Babe koszmó elleni sampon. A homlokra szemöldökre is mehet. 1800 Ft és sokáig elég! Próbáld ki. Az én lányomnak ennek a samponnak köszönhetően soha nem volt koszmós a feje. Sok sikert. 2 éves kislány anyukája.
4/9 anonim 

válasza:

Én hajmosás előtt babaolajjal kentem be, ez felpuhította. Koszmóellenes sampont használtunk, de nem ért semmit. Amint leszokott a szopizásról, akkor múlt el a koszmó (a kettő összefüggésben van!).
5/9 anonim 

válasza:

Én már két hónapja küzdök a koszmóval. Olajoztam, az nem használt, vettem Babé sampont, na most így két hónap múltán látszik a javulás. Mi most 5 hónaposak vagyunk, talán elmúlik. Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel a dologgal.
6/9 anonim 

válasza:

Nekünk bevált az olaj. Fürcsi előtt fél órával vastagon bekentem, fürdésnél hidrofiles fürdetővel lemostam. Megszárítottam a buksiját és a babahajkefével átmaszíroztam neki. Mind lejött hámlásszerűen. Nem tudom meddig tart, de néha néha nekünk is visszajön. 5 hós
7/9 anonim 

válasza:

Nálunk a füle is koszmós volt, a fejét pedig sárga páncél borította!!maga a Babe egyedül semmit nem használt-én bekentem zsíros körömvirág-krémmel vastagon, két óra múlva lefésültem a felpuhult koszmót, és rögtön meg is mostam a haját- ezt 2 naponta, mert mindig visszanőtt eleinte.Mostanra már csak egy kevés van, de a haja is kihullott, mert neki hosszú, sűrű haja volt, lehet ezért is lehetett már könnyebben eltávolítani.(3,5 hónapos, anyatejes)
8/9 A kérdező kommentje:
A Babe nekünk nem jött be. Az olajozás igen, de pár nap múlva újra visszajön. Lehet, hogy tényleg az anyatej miatt, a haja is nagyon zsíros.
2010. máj. 12. 15:07
9/9 anonim 

válasza:

Szia. az én picimnek tejallergiával összefüggő koszmószerűsége volt, ami ekcémával párosult. Mióta nem szopizik, azóta gyönyörű a bőre és már a haja is elkezdett nőni. 6,5 hós a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!