Viszket a babának a koszmó? Bármelyik babaolaj jó rá? Mikor múlik el?
Figyelt kérdés
2008. júl. 27. 17:10
1/4 anonim válasza:
Nem viszket nekik. Én nem babaolajoztam hanem vettem rá egy speciális sampont (BABE) ami nagyon jó volt rá. Igaz, hogy nem olcsó, de nagyon sokáig tudod használni még akkor is ha már nincs koszmó a buksiján.
2/4 anonim válasza:
Ha koszmós lett a babád feje, alegjobb módszer,ha sima étolajjal bekened a kis fejét, sapkát adsz rá, kb. 10-15 percig így hagyod, majd fürdés, hajmosás, és utána egy törölközővel óvatos ledörzsölés, vagy babafésüvel(nem kefével, fésüvel) óvatosan levakargatod.Ez nem fáj neki és így szabadulhattok meg a koszmótól a leggyorsabban.
3/4 anonim válasza:
én probáltam a házipraktikákat (olaj) de valojában a BABE-nek a koszmo elleni samponja vált be NAGYON JO probáld ki!!! Patika és 1500 körül van jo nagy tubus! nekünk nagyon az volt és két mosás után elmult
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, veszek is egy ilyen sampont.
2008. júl. 28. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!