Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már vagy 3 hete olajozom és...

Már vagy 3 hete olajozom és mosom koszmó elleni samponnal a 11 hetes babám fejét. Nagyon lassan múlik el. Lehet, hogy újra termelődik?

Figyelt kérdés
Az olaj az puhítja, a Babe sampon meg szárítja?Lehet, hogy csak az egyiket kéne használnom?
2008. júl. 29. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden fürdésnél de lehet többször is fésüld meg. A fésülgetés serkenti keringést és mulasztja a koszmót. Segít a fenti két dolognak:))
2008. júl. 29. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ezt a sampont hetente csak egyszer kell használni, mégpedig úgy, hogy fürdés előtt jól bedörzsölöm a baba fejét , majd egy babahajkefével, vagy esetleg egy puhább fogkefével átkefélem, így eltávolítom a koszmót. Hajmosáskor pedig jól átmasszírozom a fejét a samponnal, ami a kiújulást gátolja, és megöli a gombákat. Nekünk három alkalom (három hét) után elmúlt.
2008. júl. 29. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, az előző válaszoló vagyok. Olajjal dörzsölöm be a baba fejét fürdés előtt.
2008. júl. 29. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
én a BABe-val amig koszmos volt naponta mostam és mikor elmult utánna már csak hetente mert nem lehet amugy sűrűn használni mert kiszáritja a fejbőrt. Sztem csak az EGYIKET használd sztm a sampont! Fürdés előtt 10percel kend be fejét vele jol maszirozd bele és füréskor pedig alaposan mosd le utánna babahajkefével fégüld át. Nekünk 3nap alatt elmult pedig csunya volt a feje nagyon a koszmotol. Azota hatente egyszer mosom csak neki vele.
2008. júl. 30. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
az olaj azért sem jo (bőrre sem arra inkább fürdetőkrém) mert elzárja a polusokat és nem tud szellőzni a bőr, fejbőr ezáltal a keringés sem az igazi és alakul ki a fejen a koszmo
2008. júl. 30. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
SZERINTEM VIDD EL GYEREK ORVOSHOZ MERT VAN RENDES KRÉM AMI ERRE VALÓ.ÉS HA HOSSZÚ A HAJA NYUGODTAN VÁGD LE NEKI HAGY SZELLÖZZÖN A BUKSIJA
2008. júl. 30. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!