Babé koszmó elleni sampont milyen gyakran lehet használni? Akár naponta is? Persze amíg el nem múlik a koszmó úgy értem.
Igen!
Nálunk pár használat után el is múlt a koszmó
hát lehet hogy mi vagyunk a ritka kivételek, de nekünk az égvilágon semmit nem használt ez a sampon, pedig minden nap megmostam neki ezzel
egyáltalán nem szedte le a koszmót :(
aztán talán 3 alkalommal megcsináltam azt hogy beolajoztam a fejét, rá egy sapi, aztán lekapartam babafésűvel a koszmót, és soha többet nem jött elő
Nekünk semmit nem használt. Nem volt vészesen sok a koszmó, de úgy gondoltam mindenképpen el kell tüntetni. Küzdöttünk vele, de 0 eredmény. Aztán több felől hallottam, hogy külföldön egyáltalán nem erőltetik ezt a dolgot, mert letisztul magától. Semmi mást nem csináltam, csak használtam tovább a megszokott Nivea baba samponunkat, és 14 hónapos korára nyoma nem volt a koszmónak. Gyönyörű, egészséges a fejbőre.
Mi így jártunk, de biztos van akinek hatásos a Babé, mert sok jót tapasztalatot hallottam róla.
Nálunk a sampontól nem múlt el, csak attól, ha fürdés előtt 1-2 órával olajjal bekentem, majd alaposan megmostuk a haját.
A doki mondta, hogy a makacs koszmó nem fog a sima samponozástól elmúlni, olajjal kell fellazítani fürdés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!