Aki nő létére jobban szeretne fiúgyermeket, mi az oka?
Kevésbé van kiszolgáltatva a társadalomnak is, az ellentétes nemnek is, munkahelynek is.
Egy lány miatt jobban kell aggódni szerint.lelkileg sok lenne ugy érzem.
Fiús anyuka
Nekem mindig is jobban tetszettek a kisfiúk.
Fiúk között nőttem fel, sohasem értettem szót a lányokkal. Fociztam, boxoltam 24 éves koromig, mindig a férfiasabb dolgok érdekeltek. A szakmám is úgymond férfias.
Én úgy látom, hogy a férfiak sokkal jobban tudnak érvényesülni az életben.
Ennek ellenére,ha lányom született volna, akkor is ugyanúgy örülnék neki.
Két fiam van! Az elsőnél lányt szerettem volna. Fiú lett. A másodiknál már imádkoztam, hogy fiú legyen. Az lett. Imádom őket.
Tipikusan azt gondoltam, amit az amerikai filmekben nyomatnak,hogy anya-lánya, meg ékszer vásárlás, meg körömlakk stb. Hogy ez mennyire jó. Egyébként biztos. Viszont a fiaimmal ugyanúgy elmegyek vásárolni, ugyanúgy csinálunk anya-fiú programot (értsd. a nagyobb fiammal kettesben, apa van a kicsivel). Semmivel sem másabb szerintem, mint egy lánnyal, csak neki nem rózsaszín szoknyát veszek! :)
Egyesek miért lettek lepontozva?:(
Akkor egy brutális vallomás tőlem is: Nő vagyok, nem érdekel annyira a nőies világ. Ha fiam lenne, akkor vele lehet csomó rendes, koszos dolgot csinálni majd.
Ha lányom lesz, nem lesz egy rózsaszín ruhája se, de nyiladozó értelmével majd egy pink -rózsaszín szoknyát es barbikat kér, hát akor azt kap 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!