Mert szerinted nem akarhat egy kő jobban fiút ? Nem minden anyuka lányos.
2017. márc. 20. 12:28
2/20 anonim válasza:
Nő
2017. márc. 20. 12:28
3/20 anonim válasza:
Na pont ezért, mert én sem vagyok egyáltalán lányos. Mindig is fiút szerettem volna. Sikerült, de tuti h örültem volna a kislánynak is. Amennyit vártunk rá.....
2017. márc. 20. 12:30
4/20 anonim válasza:
Mert ferfiaknak konnyebb a vilag.
2017. márc. 20. 12:31
5/20 anonim válasza:
Pedagógus vagyok, soha nem tudtam azonosulni a "kislányos" dolgokkal, mindig a fiúkkal tudtam jobban foglalkozni, az ő habitusuk közelebb állt hozzám. Magamat mindig fiús anyukakánt képzeltem el. Ehhez képest lányom született. Mondjuk nem az a tipikus "csajos" lány, pedig próbáltam erőt venni magamon és bevonni csajos dolgokba, de sikertelenül. Nem érdekli az öltözködés, a babázás és kifejezetten irritálják az osztálytársai "lányos" dolgai, nem igazán vesz részt ezekben.
2017. márc. 20. 12:46
6/20 anonim válasza:
A lányokat/nőket jobban kell félteni, plussz én sem vagyok valami nőies, nem tudom hogy kell játszani egy kislánnyal.. Látszik is a lányomon, ő inkább harcolós, focizós fajta, dínókkal és autókkal játszik szívesen
2017. márc. 20. 12:48
7/20 anonim válasza:
Kiskoromban nagyon apás voltam, szívesebben lógtam fiúkkal. Persze voltak barátnőim is, de a fiúkkal sokkal jobb volt. Aztán ez folytatódott gimiben is, annyi különbséggel hogy 9.óta vagyok a párommal. Viszont sokkal többet lógtam akkor is az ő korosztálya beliekkel (főleg a fiúkkal de voltak hozzám hasonló lányok is).
Még mindíg együtt vagyunk(8,5 éve) most várom az első babánkat(20hetes vagyok a kisfiúnkkal). Mivel a szakmám is kisgyermekekhez kapcsolódik, így a neme mindegy bármelyikkel kijövök. De mivel mindíg vágytam egy bátyusra(sajna csak nővéren és húgom van) így egy kicsit mindíg is fiút akartam elsőre, de közben tényleg örültem volna egy lánynak is.(mindkét nemnek megvan a maga szépsége!)
Egy hete tudom hogy fiam lesz, nagyon boldogok vagyunk mind a ketten. Bennem van egy kis csalódás is hogy nem lány mert ahogy írtam mind a két nemnek megvan a maga szépsége.(örültem volna ha ikrek és egy ilyen egy olyan lenne) De majd a második.
De így legalább az én gyermekeimnek bátya lesz.
2017. márc. 20. 13:45
8/20 anonim válasza:
En nagyon noies no vagyok, de a fiugyerekek valamiert kozelebb alltak a szivemhez, egyszeruen aranyosabbnak lattam oket.
Kisfiu lett, 6.5 eves mar es ismet babank lesz, ezuttal ugy vagyok vele, mindegy csak egeszseges legyen :)
2017. márc. 20. 13:47
9/20 anonim válasza:
Mert én sem vagyok nőies természet, mindig is a férfias dolgok érdekeltek, és sosem jöttem ki a lányokkal.
2017. márc. 20. 14:19
10/20 anonim válasza:
A férjem nagyon szeretett volna kisfiút. Nekem mindegy volt, így én is annak drukkoltam, hogy fiú legyen. A második viszont már legyen lány. 😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!