Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok bolti tejbol higitassa...

Adhatok bolti tejbol higitassal tejbegrizt 8 honapos babanak?

Figyelt kérdés
Anyukam szerint mi is azt kaptunk ekkortajt es semmi bajunk nem volt de en meg ragaszkodnek a vizzel valo kezsiteshez amit tapszerrel kevernek. Szerintetek?
2008. okt. 12. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tehéntejet 1 éves kora után adj csak a babádnak.
2008. okt. 12. 10:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem 1 éves kor előtt semmi bolti tej, inkább tápszer, mert az ismerősöm kislányának ezért lett ekcémája.
2008. okt. 12. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok..

Még annyit, hogy te tuti nem ezt a tejet kaptad, nem ilyen tehénből, nem ilyen kezelési módszerrel, tehát ez a tej nem az a tej!!!

Ragaszkodj a saját elveidhez..és magyarázd el anyukádnak, hogy a tehén milyen füvet eszik a réten..innentől olyan tejet is ad tele allergén sza....okkal!!!

Ugyanez vonatkozik a többi dologra, ami 20 éve nem ilyen volt!!Ocska példa, de vajon miért nem tudnak mindig ugyanolyan csokikat előállítani??-kb 2 évente rá van írva a bocira is, hogy új receptúra...hát azért mert az alapanyag változik és képtelenek előállítani ugyanazt !!

2008. okt. 12. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne add.Nekem is azzal jön mindíg anyám,hogy mi is kaptunk ezt is-azt is anno és tessék:most hogy felnőttünk 4 gyerekből 3-nak hasmenést okoz a nem savanyított tejtermék,de azért jó hogy mi is kaptuk,mert akkor nem volt semmi bajunk.Na most lett!!!
2008. okt. 12. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt olvastam 1 éves korig tápszerrel kell helyettesíteni a tejet ha nincs anyatej már!
2008. okt. 12. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én adtam, persze higítva, nem lett semmi baj. Most ezért a béka segge alá leszek gondolom pontozva, pedig ugye én nem mondtam, hogy az rossz, ahogy ti csináljátok, csak én így csináltam. Nekem is anyukám mondta. Azért akkora különbség nincs a tejek között, csak arra kell figyelni, hogy a tej tej legyen, ne "reggeli ital", amiben permeátum meg egyéb ilyen hülyeségek vannak. Na mindegy, az a lényeg, hogy te döntsd el, ahogy te akarod. Ha nem akarsz adni, akkor ne adj, ha pedig volt a családban már tej allergia, akkor pláne várni kell. Ha nem volt, akkor én meg merném próbálni, de ha te nem akarod, akkor ne add.
2008. okt. 12. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, mert a jobb minőségű tej, és az átlagos árú tápszer közöt, alig van különbség. Etz egyszer már kiszámoltam. Akkor meg nem értem, hogy miért kell a tejjel kísérletezni?
2008. okt. 12. 13:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Huuu, ez egyertelmu nem! Meg is mutatom anyunak mert kiidegel:) Koszonom nektek! Igy is lesz elvileg en vagyok az anyja a babamnak!
2008. okt. 12. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt is jó figyelembe venni,hogy ha az apa vagy anya családjában előfordul bármilyen allergia(étel vagy légúti) a gyerek hajlamosabb lehet rá.De ha apa vagy anya az,akkor a gyerek 50%-ban lehet allergiás.Azt is most tudtam meg,hogy a csecsemőkori bukás a felnőttkori tejallergia előjele lehet.A kisfiam addig bukott nagyon sokat,amíg csak az én tejemet ette.Ezzel így volt a nagyapja és az egyik nagynénje is.
2008. okt. 13. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!