Így jól altatom? Nem fog hozzászokni, hogy ölben alszik el?
Lehet, hogy hozzá fog szokni, de ugyanígy idővel le is fog róla szokni. Szerintem teljesen jól csinálod. Fontos, hogy a baba igényét figyelembe vegyük és ha neki erre van szüksége és bírja a derekad, hát legyen :). Az én fiam hasonló, markolássza a karomat, csapkod a kezével, simogatom a hátát, ha nagyon sírni kezd én is behajolok, megpuszilgatom, dúdolok a fülébe. Egyszerűen máshogy nem alszik el :(.
Csak így tovább, minden rendben lesz.
Ja, és a fiam 8 hós, de 1 hónappal ezelőtt 4 hónapon át minden fektetésnél ringattuk, mert akkor csak úgy aludt el. Mostmeg ha ringatom, lemászik rólam, szóval csak az ágyban alszik el :).
Kedves kérdező, szerintem ez nem ölben elalvás. Az ölben elalvás az, amikor teljesen elalszik a gyermek, és csak akkor lehet letenni, amikor már mélyen alszik, különben visszakéri/követeli magát ölbe.
Szóval nyugi, ez így jó, jól csinálod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!