Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Így jól altatom? Nem fog...

Így jól altatom? Nem fog hozzászokni, hogy ölben alszik el?

Figyelt kérdés
Eddig hiszti volt,nem akart elaludni.2 hete jött ki az első foga,akkor az ölembe ültettem.Ő egyik kezével az arcom fogta,másik kezével az ujjamat és kb 2perc alatt elkezdett révedni és csukódott le a szeme.Akkor leraktam még éber állapotban,volt egy kis sírdogálás,de megsimiztem,megpusziltam és elaludt.Ha nagyon nem akar elaludni,akkor behajolok a kiságyba és ott is fogja a kezem,illetve az arcom kell hozzáérintenem az arcához.És így szépen elalszik egy pár perc alatt és jó nagyokat alszik.
2010. máj. 10. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hozzá fog szokni, de ugyanígy idővel le is fog róla szokni. Szerintem teljesen jól csinálod. Fontos, hogy a baba igényét figyelembe vegyük és ha neki erre van szüksége és bírja a derekad, hát legyen :). Az én fiam hasonló, markolássza a karomat, csapkod a kezével, simogatom a hátát, ha nagyon sírni kezd én is behajolok, megpuszilgatom, dúdolok a fülébe. Egyszerűen máshogy nem alszik el :(.

Csak így tovább, minden rendben lesz.

Ja, és a fiam 8 hós, de 1 hónappal ezelőtt 4 hónapon át minden fektetésnél ringattuk, mert akkor csak úgy aludt el. Mostmeg ha ringatom, lemászik rólam, szóval csak az ágyban alszik el :).

2010. máj. 10. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, szerintem ez nem ölben elalvás. Az ölben elalvás az, amikor teljesen elalszik a gyermek, és csak akkor lehet letenni, amikor már mélyen alszik, különben visszakéri/követeli magát ölbe.

Szóval nyugi, ez így jó, jól csinálod :)

2010. máj. 10. 18:08
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.kedves első!a derekam bírja,mert leülök a fotelba,felrakom a lábam és a kisfiam pedig bekucorodik az ölembe.
2010. máj. 10. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!