Ha csak szoptatom a 3,5 hónapos babám, mikor kezdhetek neki adni répát, krumplit stb?
Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 16:04
1/8 anonim válasza:
ha tudod szoptatni akkor fél éves koráig csak szoptasd és utána kezd a többi ételt a tápszeres babáknak kell 4 hós kórtól mást is adni
3/8 anonim válasza:
6 hónapig CSAK és KIZÁRÓLAG anyatej
4/8 anonim válasza:
Nem értem miért lett lepontozva az utolsó... Igen, 6 hónapos koráig ne adj neki semmi mást. 6 hónaposan adhatsz neki néhány kanál gyümölcs, vagy zöldséglét (pl. alma, vagy répa), és ha azt már megszokta, utána adj neki püréket.
5/8 anonim válasza:
Mert sok bunkó anyuka tudatosan tesz beteggé a gyerekét a korán adott nem neki való mérgekkel. A baba éretlen emésztőrendszere még nem tudja feldolgozni a rostokat csak árt neki.
Nem tudom miért kell ezt naponta 2x megkérdezni.
6/8 anonim válasza:
na álljo me g a menet a tápszeres babáknak kell mást adni 4 hós kórtól és te vagy abunkó szerintem olvasni sem biztos hogy tudsz mert azt a választ írtuk hgoy fél éves kóráig ha SZOPTATJA AKKOR NE ADJON NEKI SEMMIT úgyhogy le vagy szavazva te is nem is kicsit
7/8 anonim válasza:
A kérdező 3,5 hós anyatejes babát irt. Úgyhogy te nem tudsz olvasni és még ráadásul bunkó is vagy!!!!!!!!!!
8/8 anonim válasza:
Utolsó előtti! Nagyon nagy tévedésben vagy! Talán utána kellene olvasnod! A tápszeres babáknak sem szabadna 6 hónapos korig mást adni! Úgyhogy igaza volt annak, aki azt írta, hogy tudatosan tönkreteszik a babák egészségét! Nem tudják megemészteni az ételeket, a tápszeres babák sem, 6 hónapos koruk előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!