Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha csak szoptatom a 3,5...

Ha csak szoptatom a 3,5 hónapos babám, mikor kezdhetek neki adni répát, krumplit stb?

Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
ha tudod szoptatni akkor fél éves koráig csak szoptasd és utána kezd a többi ételt a tápszeres babáknak kell 4 hós kórtól mást is adni
2008. okt. 11. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Igaza van az előttem szólónak.
2008. okt. 11. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
6 hónapig CSAK és KIZÁRÓLAG anyatej
2008. okt. 11. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lett lepontozva az utolsó... Igen, 6 hónapos koráig ne adj neki semmi mást. 6 hónaposan adhatsz neki néhány kanál gyümölcs, vagy zöldséglét (pl. alma, vagy répa), és ha azt már megszokta, utána adj neki püréket.
2008. okt. 11. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Mert sok bunkó anyuka tudatosan tesz beteggé a gyerekét a korán adott nem neki való mérgekkel. A baba éretlen emésztőrendszere még nem tudja feldolgozni a rostokat csak árt neki.

Nem tudom miért kell ezt naponta 2x megkérdezni.

2008. okt. 12. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
na álljo me g a menet a tápszeres babáknak kell mást adni 4 hós kórtól és te vagy abunkó szerintem olvasni sem biztos hogy tudsz mert azt a választ írtuk hgoy fél éves kóráig ha SZOPTATJA AKKOR NE ADJON NEKI SEMMIT úgyhogy le vagy szavazva te is nem is kicsit
2008. okt. 13. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
A kérdező 3,5 hós anyatejes babát irt. Úgyhogy te nem tudsz olvasni és még ráadásul bunkó is vagy!!!!!!!!!!
2008. okt. 13. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó előtti! Nagyon nagy tévedésben vagy! Talán utána kellene olvasnod! A tápszeres babáknak sem szabadna 6 hónapos korig mást adni! Úgyhogy igaza volt annak, aki azt írta, hogy tudatosan tönkreteszik a babák egészségét! Nem tudják megemészteni az ételeket, a tápszeres babák sem, 6 hónapos koruk előtt!
2008. okt. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!