Nálatok mikor szokták meg a nagyszülők a gyerek nevét?
Apósom 3 évig "kisgyereknek" szólította a fiamat, pedig a másik 7 unokának volt neve. :) Mostanra végre rááll a szája, nem piszkáltam miatta, tudom, hogy fura név, reméltem, hogy megszokja. Igaz, soha nem szólt be miatta.
A Karina meg szerintem gyönyörű név! :)
Ennyivel fontosabb egy nev , mint a kapcsolatuk veletek? Megvannak huzatva.. komolyan egyes nagyszulok nem kepesek kicsit tul lepni azon h 2017 van. Nem 1950-1960... :/
Nalunk " elfogadták"
Daniella (4) Ervin (2)
Gyönyörű neve van!
Nem értem mi bajuk vele,szerintem sokkal szebb mint egy csomó ma divatos név!
Karina...
Ez egy tök átlagos, könnyen kimondható név, nem is feltűnősködő, én a kérdés alapján vmi sokkal rosszabbra számítottam.
Bár akkor sem kéne ezt csinálniuk.
Nekem a kicsi Tamina. Sose ismertem még én se senkit ezzel a névvel, nemhogy ők, mégsincs ilyen probléma.
A nagyot Noéminek hívják. Anyámnak mikor terhes voltam anno és mondtam a választásom, neki először nem tetszett. De hamar elfogadta.
Én ezt nem tudom elképzelni, hogy napi kapcsolatban legyek velük úgy hogy nem szólítják a nevén a gyereket. Gondolom másban is nehéz esetek, ha már ilyen buták h nem fogják fel h te ezt a nevet adtad a gyereknek és kész, fogadják el ahelyett h pokollá tennék az életeteket.
Nagyon komolyan beszélgess el velük erről, és ne hagyd magad, ne vedd félvállról a dolgot!
Nem lennenk napi kapcsolatban...
Az enyemek Nora es Noemi az elejen nem tetszett nekik,de ez a mi dontesunk pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!