Nálatok mennyire tényszerűen tájékoztatnak a nagyszülők, amikor náluk van a gyerek?
Imserősöktől hallottam olyat, hogy a nagyszülők elsumálkolták a bakikat, véletlenül, utóbb derült csak fény rá.
Ilyen szempontból szerencsések vagyunk, szinte mindig telefonálnak egyet, ha valamit elbénáztak, vagy kisebb sérülés volt. (Szerencsére orvost igénylő eset még nem történt se náluk, se nálunk.)
Én ennek örülök, mert így még jobban bízok bennük.
Nálatok hogy szokott ez lenni?
Én mindenről tudok. Anyósom még azt is nagy lelkiismertfurdalással meséli el, hogy a 3 évesem elesett. Mintha tehetne róla.
De a fagyi- és csokifogyasztásban tuti sumákol. :)))
Hát nem tudom, én nem számoltatom be őket, ez nem katonaság. Persze, megkérdezem, hogy minden rendben volt-e, de nem kérem, hogy számoljanak el mindegy egyes perccel. Lehet hogy túl laza vagyok?
Megbízom a szüleimben is, anyósomékban is, ha valami nagyobb baj van azt egész biztos nem sumákolják el, ha pedig beütötte a kisujját vagy egy gombóccal több fagyit evett, vagy hattyút etetett, az nem a világvége.
"én nem számoltatom be őket,"
És ezt nem is írta senki. :)
Nem vagy túl laza, ne aggódj. :P
Hol írtam én elszámoltatásról?
Ők maguk hívnak napi 1-2 alkalommal és élménybeszámolót tartanak. Ha valamit baki volt, akkor azt is elmondják, én különösebben nem faggatom őket.
De ha itt van a gyerek, akkor is naponta telefonálnak, mert érdekli őket, hogy hogy telt a napja és mi van vele. De ez sem elszámoltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!