Hogy lehet leszoktatni egy 8 hónapost a kiabálásról?
Hahahah, sehogy!
Az en 17 honaposom is imad kiabalni, sikongatni! Legyen az otthon, vagy bolt. Habar mi kertesben lakunk es ejszaka csendben alszik es teso sincs, de ezt meg kell szoknotok, hogy szereti a hangjat!
8 honapost nem lehet "lenevelni" erről.
Eletkori sajatossag. Es meg eltart jo ideig.
Dehogy kell leszoktatni, èn Fiam is szereti hallatni a hangját, de sosem szólok rá. Örülök, hogy jókedvű. Este, mikor lefektetem, még a kiságyban beszélget, néha sikongat, így alszik el, jó hallgatni a másik szobából :)
Szerintem elkezd beszélni és ki tudja magát fejezni, nem lesz szükség kiabálásra.
Erről nem lehet leszoktatni, nem tudom, az egyik nagyon okos válaszoló mit ért "nevelés" alatt, pláne egy 8 hónapos esetében.
Próbálgatja a hangját, élvezi, hogy zajt csap. Az enyém most, februárban lett egy éves, még ő is rettentő zajos, főleg a lépcsőházban meg a liftben szeret nagyokat kurjantgatni. Neki már szoktam sissegni, de van, hogy nem hatja meg, és csak annál inkább csinálja. De hát mit lehet vele csinálni? Semmit. Hogy lehetne már egy babát a hangadásban korlátozni? Ugyan már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!