Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól használhatjuk a...

Mikortól használhatjuk a kengurut?

Figyelt kérdés
Kislányom 7 hetes, de nagyon erős, percekig tartja a fejét, hason is és függőben is. Van egy Easyrider kengurunk,régebbi típus.Szerintetek mikortól használhatjuk?
2010. máj. 9. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Ülő helyzetben onnantól szállítható a baba kenguruban, hogy tud ülni. Előtta hordozókendő vagy babaerszény javasolt.

Egy nagyon jó oldal a témában: [link]

2010. máj. 9. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi használuk az elejétől (8 hetesen is volt benne) 10 hóapos koráig hicco Go-t
2010. máj. 9. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem Mo-n élünk de hátha kapható a Muby nevű hordozókendő szerűség. Picikéknek és anyukának is tökéletes. Puha és tartja a babafejét, szoptatáskor sem kell kivenni belőle a picit. Az a fajta babahordozó ahol a baba a mama oldalán összegömbölyödve van az nem biztonságos, mert könnyen megfulladhat.
2010. máj. 9. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekünk is Chicco van,újszülöttkortól lehet már használni.

Használtuk is,nagyon sokat,sajnáltam,mikor már nem bírtam beletenni :)

15 hónapos :)

2010. máj. 9. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Én kb. 1,5 hónaposan tettem kenguruba a fiamat. Semmi baja, jókat aludt (a 3 hónapos csípővizsgálaton még mondta is az ortopéd orvos, hogy milyen jól tettem, hogy abba hordtam, mert nem kötött a csípője, csak nagyon kicsit, azt meg kis tornával megoldottuk, nem volt szükség drasztikusabb dologra). Pedig egy régi típusú CAM kengurunk van. Most is szoktam használni, csak már nehéz a lurkó és a combomat rúgdossa, úgyhogy sokszor apa viszi benne. :D

7,5 hónapos fiúcska anyukája

2010. máj. 9. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
nem értem a kengurus dolognak azt a részét, hogy akkor mennyi idős kortól lehet függőlegesen belerakni. Az én két hónaposom is születése óta erősen tartotta a fejét, a függőleges kenguruban mégis összecsuklott. Tegnap találkoztunk egy 9 hetes babával, ő is függőlegesen volt a kenguruban, és szépen volt benne, nem bukott a feje semerre. A neten kismillió képen van nagyon pici baba függőlegesen a kenguruban, mégis azt mondják, nem lehet így tartani. Az enyém most 3,5 hónapos, kinőtte a kenguru fekvő pozíciójának fejalátétét, így kénytelen vagyok függőlegesen hordani. Bevarrtam a pántját olyan szűkre, hogy ne szorítsa, de tartsa stabilan elől-hátul, így most jól elvan függőlegesen, és ha elalszik, akkor kicsit meg tudom dönteni félfekvő helyzetbe, csak tartani kell a fejét. Szerintem kényelmesen támasztja a popsiját is.
2010. máj. 9. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sz ez újabb kenguru ellenesség is egy új hülység, semmivel sem egészségesebb ahordozókendő, legelábbis ahogy látom benne a gyerekeket.

második

2010. máj. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!