Egy lullancs volt a lanyomban, nem lesz tole baja?
Figyelt kérdés
A 15 honapos lanyomban egy kullancs volt . Azonnal kiszedtem, konnyen kijott de en ugy is aggodom. Ma szerezhette valahol. Ugye nem lesz baja?2010. máj. 8. 20:47
1/7 anonim válasza:
Figyeld a helyét!! Ha akár egy kicsit is pirosodik, vagy bármit (hőemelkedés, rossz közérzet, stb.) észlesz a lányodnál, szerintem azonnal doki.
2/7 anonim válasza:
Kicsi az esélye, de figyeld a helyét, és ha bepirosodna, vidd el orvoshoz. Ez akár hónapok múlva is bepirosodhat (lyme kór). Bennem már volt kb 10 és még nem volt bajom, de egyre több állítólag a fertőző kullancs is.
3/7 anonim válasza:
Bocs, hogy kijavitalak, de nem lullancs hanem kullancs:)
Amugy ne aggodj nem lesz tole baja, de azert figyeld a helyet.
4/7 anonim válasza:
Én is szedtem ki a múlthéten 14 hós fiamból. 1 hét elmúlt már és semmi gond.Nem tudom merre laksz, de neten megtudod nézni, hogy hol vannak fertőzőtt területek. Felénk nincsenek.
5/7 anonim válasza:
Megkérdezhetem, merre járt a picid?
6/7 A kérdező kommentje:
Csak a nagyszuloknel voltunk es ott a kertben ahol fu van.
Koszonom a valaszokat.
Ja es nem lullancs hanem kullancs, bocs.
2010. máj. 9. 16:57
7/7 A kérdező kommentje:
10;32 megkerdezhetem, hogy milyen oldalon nezhetnem meg?
2010. máj. 9. 17:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!