Igaz az, hogy kemoterápiában részesülők nem érintkezhetnek babákkal?
Uramisten sugárzik... atyaisten ennyire már régen fájt valami... akkor az ilyen betegeket, szerinted hogy engednék ki az utcára, vagy egyátalán a kórházon kívül, ha sugároznának?????
Nehari, természetesen nem megbántani akartalak, de eszedbe ne jusson anyósodra hallgatni, el nem tudom képzelni, honnan szedett össze ekkora badarságot, bizots a Kiskegyedből vagy a Bestmagazinból????
Nehogy megfoszd a papit az unokától.
Szia!
Én is az eü.-ben dolgoztam és csak szeretném megjegyezni annak a kedves válaszolónak aki azt irta hogy igy meg úgy úristen...mert igen is az izotópos vizsgálat is és a sugár kezelés is sugároz,de ez felnőttre nem de gyerekekre veszélyes lehet. Édesapám sugárkezelést kapott éa az orvos külön kihangsúlyozta hogy ha van unoka a családban akkor a kezelés végéig ha lehet kerülje vele a kontaktust.
Egy légtérben lehet vele de ölelgetni, puszilgatni ne engedd.
Szerintetek miért veszélyes pl. a röntgen vizsgálat a terhes nőkre nézve???
Szia! Nekem a férjem kapott kemot, de ez egy butaság h sugározzna. Nyugodtan enged a papához, ad neki egy plussz energiát a picike babácska! Csak aggódás és nem tudja igazából h mi is az, 45 kemot kapott a párom és igazából csak az ő szervetét viselte meg de nagyon, de semmi káros külső kisugárzásról szó sincs. Szürke lett, hányingere volt, nem kivánta az ételt, kihullott a haja és nem sorolom a többit a lényeg h enged a babát a közelébe minnél többször, és ha elfogadsz egyy plusz dolgot nekünk nagyon sokat segitett és enyhitet a mindennapok elviseléséhez ha ittatok vele kakun vizet, ami 200 %- os oxigén tartalmaz. Lehet kapni herbáriákban, bio boltokban azt hiszem 875 ft 1,5 liter. De utána tudtok olvasni a www.kaqun.hu cimen. 4 éve gyógyult a párom!
Jobbulást a papának és nagyon jó babázást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!