Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem kedveli újabban a...

Miért nem kedveli újabban a babakocsit a kisfiam?

Figyelt kérdés
3 hónapos. Amikor elindulunk sétálni, mosolyog, nézi a fákat, aztán kb. 20-30 perc után elkezd sírni. Ha kiveszem a babakocsiból, semmi baja, de akkor nincs értelme babakocsival menni. Vajon az a baj, hogy csak a fákat látja belőle, az embereket, a többi látnivalót nem? Ti is jártatok már így?
2008. okt. 10. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is ez volt a problémánk 3 hónaposan.Abban az is közrejátszott, hogy szűk lett a babakocsi és nem fért el benne, ezért le kellett cserélni egy kényelmesebbre.Ebben szintén egy rövid idő után elkezdett sírni, feszíteni magát amíg fel nem vettem.Én csak arra tudok gondolni,hogy nem lát ki tökéletesen a kocsiból és most tárul ki előtte a világ, egyre fogékonyabb az ingerekre és anya kezében ezt a kíváncsiságát jobban ki tudja elégíteni.Mi is így közlekedünk egy darabig tűri, majd kiveszem és így tolom az üres kocsit.Le szoktunk ülni egy padra ha már elfáradok és ott tudunk kényelmesen nézelődni.Remélem elmúlik, mert jön a tél és így nehéz lesz ez a bravúrkodás.
2008. okt. 10. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel most ismerkedik a világgal, így hát kiváncsi rá, ez természetes. Tegyél be neki mindig más-más figurákat, csörgöket amikel el tud lenni, és a játszás alatt a friss levegő majd elnyomja és jót játszik. Nekünk be vált, de hamar fel akart ülni és a fekvés nem tetszet neki, ezért egy kicsit srégen megemeltem (több funkcios babakocsim van) a kocsit (nem ültettem!).
2008. okt. 10. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen a babakocsitok, de nekünk a régi olyan volt , hogy nem felénk nézett. Mióta vettünk egy másikat amelyben menet közben engem lát megoldódott a problémánk. Vagy esetleg már nem akar feküdni!
2008. okt. 10. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
3 hónaposan nekünk is volt ilyen problémánk amit írsz és nem nagyon tudtam a megoldást rá, csak reméltem hogy ez egy átmeneti állapot, de most megint ezt csinálja 7 hónaposan, pedig ő már szinte ülő helyzetben van a babkocsiban és lát mindent remekül, de most azért nyügizik mert már kúszik-mászik egy olyan kis örökmozgó típus és nem tetszik neki hogy egy helyben kell ülnie, szereti maga felfedezni a világot. Szerintem ez gyerekfüggő. Van olyan baba aki szívesen ül a babkocsiban és élvezi ha tologatják és van amelyik nem.
2008. okt. 10. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!