4 hós kisfiam "nagyra nőtt" (8300 gr. ) és már nem jó neki a mózest meg a hordozót sem. A sportrészt még nem akarom használni, mert nem teljesen dönthető. Amúgy ez egy pierre cardin ps682. Milyen babakocsit érdemes vennünk?
Figyelt kérdés
Nem fontos, hogy hordozós legyen, mert azt időközben kaptunk, de mivel tervezünk egy 2. babát is jó lenne, ha ez is újszülött kortól használható lenne. Pl. sportkocsi mely vízszintesig dönthető?2009. aug. 16. 09:01
1/2 anonim válasza:
Szia!Az én fiam is ekkora volt, kaptunk kölcsön hordozót, mert a a miénkbe nem fért bele. tehát ezek alapján tudom csak azt írni hogy a Peg Perego márkájú cuccok nagyobbak és szélesebbek mint ami nekünk volt(Graco Quattro Tour).El is adtam hordozóstul, mózesestül...nem jött be.Vettem neki Hauck babakocsit, nagyon jónak találom, és sokkal olcsóbb volt mint a Graco. De ez csak tipp:)
2/2 anonim válasza:
Mi 3 hónapos korától egy CAM Pretty Evolution-ben sétálunk vele, mert utálta a mózest, és addigra lett kényelmetlen a hordozó, ez 170 fokig dönthető (azaz ez újszülöttnek nem jó). De nem tudom, méretre elég lenne-e nektek, alapvetően belül elég széles, de mi nem ez alapján választottuk (hanem 9.6 kg, esernyőre csukható). Nézd meg szerintem:
Én úgy tudom, van 2 funkciós verzió is a CAM-ekből (újszülött kortól) és a Peg Perego-kból is, nézd meg őket, hátha szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!