Miért nem bírta a babakocsit a kisfiam?
Lehet melege volt. Azt szokták mondani hogy annyi kell rá mint rajtunk plusz egy réteg és takaró, mivel ők egyhelyben vannak és nem mozognak mint mi. Vagy ha félsz hogy megfázik kevesebbe, akkor adj rá ennyit és mindig ellenőrizd a tarkójánál hogy nem e izzadt, nyirkos, mert akkor melege van és akkor esetleg kabát helyett egy vékonyabb pulcsi is elég. Meg én már észrevettem hogy annyira függ a ruha anyagától is. Volt hogy úgy éreztem alig van rajta ruha, mégis jó melege volt, mert vhogy jobban melegített adott anyagú ruha.
Hát esetleg lehetett az overál hiánya is, bár szerintem inkább örült volna hogy jobban tud mozogni. De lehet így nem éreztem magát biztonságban. Vidd többet picike időkre és fokozatosan emeld az időt és megszokja, rájön hogy jó buli ez a séta és mennyi érdekes dolog van közben.
Vagy még arra tudok gondolni hogy nem volt esetleg éhes szomjas, fájt valamilye. Vagy nem e érte a babakocsiban vmi negítív élmény. Gondold végig. Neki egy apró picike megszokottól eltérő dolog is lehet hogy nem kerülte a figyelmét ami fölött te lehet elsiklottál.
Más ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!