Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem érem el a gyerekorvosunkat...

Nem érem el a gyerekorvosunkat és a fiam pedig lázas mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem rég írtam ki egy kérdést.Du.-n már nem volt lázas mivel kapott már egyszer 2.5 ml. nurofent.De most ismét lázas.Megint adtam neki ugyanennyit,de elaludt viszont még melegnek érzem.Meddig várjak a lázzal?Mondjatok már nekem légyszi egy időintervallumot.Tanácsolták már hogy később adjak neki germicid c-t ha éjjel lázas lenni.38 ig felet 39-nél egészet.Vagy ha elvisszük ügyeletre ott mit csinálnak vele?Amúgy semmi mást nem veszek észre rajta csak egyszerűen belázasodott és kész,de hogy mitől nemtudni.Segítsetek ha tudtok lészíves.Bocsi hogy hosszú lettem.
2010. máj. 7. 20:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én ügyeletre vinném, múltkor is azt csináltuk, mikor beteg lett a babám, mert mi pl sose tudjuk elérni a gyerekorvosunkat:-S

Szerintem vidd be.

2010. máj. 7. 21:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia

Tudom hogy hülyén hangzik, de ha lázas és nem megy 39 fölé akkor az jó. Azt jelenti hogy küzd a szervezete a virus ellen. Ha nem megy 39 fok fölé akkor várj vele 1-2 napot. Nem kell feleslegesen az antibiotikum, mert akkor leáll a szervezet a küzdéssel, mivel a gyogyszer megoldja a problémát és legközelebb ha beteg lesz, akkor a szervezet már nem küzd olyan erősen. Persze van amikor szükség van rá, de várj vele. Ügyeletre elviheted, de nekem mindig azt mondja a doki, hogy felirja a gyogyszert, de csak akkor kezdjem el adni ha 2-3 napon belül nem javul az állapota vagy ha rosszabodik.

2010. máj. 7. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Jobban van a babád? Remélem nincs gond!
2010. máj. 8. 08:58
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát kihívtuk még hajnalban az ügyeletet.Igazából tökre semmit nem csinált vele.Csak annyit mondott hogy lehet hogy füle és vigyük be a János kórházba és ha kizárták a fül gyulladást és továbbra is lázas akkor Heim Pál.39.2 volt a láza.Kapott egy germicidet amit persze mi adtunk be neki mert az orvos nem adott semmi se,és elég nehezen vitte le neki.Hajnalban adtam neki megint nurofent és az már 38.3-ra levitte.Közben tudtam beszélni a gyerekdokinkkal és ő elmondta mi a teendő.Hétfőn mindenképp látni akarja.Most fosós-hányós vírus van és szerinte ezt szedte össze és nem is érti hogy a kolléga miért a fülére gyanakszik.Viszont ha elkezd menni a hasa és hányni akkor irány a Heim Pál.

Nagyon köszönöm mindenkinek hogy írt,nagyon aranyosak vagytok jól esett.

2010. máj. 8. 09:27
 15/16 A kérdező kommentje:

Bekerültünk a kórházba :-(((((

Azért tudok írni mert a férjem behozta a gépet,úgyhogy legközelebb csak akkor tudok ha haza kerülünk :-((

Olyan szinten vírusos fertőzése van hogy már az intenzívre akarták vinni és lélegeztetőre kapcsolni.Gyanakodtak hasnyál mirigy gyulladásra,bélösszecsúszásra,vakbélgyull.-ra.

Úgy volt hogy vérátömlesztésre is szüksége lesz.Nagyon kikészültem idegileg,de ma már végre pozitív irányba indult el a dolog.Most már gagyogott egy kicsit,már érdeklik tárgyak,ma végre megfürdethettük(szombat este fürdött utoljára)és kétszer már mosolygott is.Amúgy nagyon szeret fürdeni.Nem tudom mikor mehetünk haza,de szerintem nem egy hamar.A László kórházban vagyunk :-((((((Ja és állítólag kell valamennyi cukor a babák italába,mert úgy tud a legjobban felszívódni a szervezetben pl. a nátrium stb.Ezt nem tudtam és akkor "hiába" ivott a kórházba kerülés előtti napon 5 üveg vizet:-(( És már ki volt száradva :-(((

2010. máj. 11. 20:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Most olvastam csak a kérdésedet,és remélem már jobban van a pici,és már otthon vagytok!Ha nem akkor szívből kívánok jobbulást,és sok-sok egészséget !!!!
2010. máj. 21. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!