Nem érem el a gyerekorvosunkat és a fiam pedig lázas mit csináljak?
Én ügyeletre vinném, múltkor is azt csináltuk, mikor beteg lett a babám, mert mi pl sose tudjuk elérni a gyerekorvosunkat:-S
Szerintem vidd be.
Szia
Tudom hogy hülyén hangzik, de ha lázas és nem megy 39 fölé akkor az jó. Azt jelenti hogy küzd a szervezete a virus ellen. Ha nem megy 39 fok fölé akkor várj vele 1-2 napot. Nem kell feleslegesen az antibiotikum, mert akkor leáll a szervezet a küzdéssel, mivel a gyogyszer megoldja a problémát és legközelebb ha beteg lesz, akkor a szervezet már nem küzd olyan erősen. Persze van amikor szükség van rá, de várj vele. Ügyeletre elviheted, de nekem mindig azt mondja a doki, hogy felirja a gyogyszert, de csak akkor kezdjem el adni ha 2-3 napon belül nem javul az állapota vagy ha rosszabodik.
Hát kihívtuk még hajnalban az ügyeletet.Igazából tökre semmit nem csinált vele.Csak annyit mondott hogy lehet hogy füle és vigyük be a János kórházba és ha kizárták a fül gyulladást és továbbra is lázas akkor Heim Pál.39.2 volt a láza.Kapott egy germicidet amit persze mi adtunk be neki mert az orvos nem adott semmi se,és elég nehezen vitte le neki.Hajnalban adtam neki megint nurofent és az már 38.3-ra levitte.Közben tudtam beszélni a gyerekdokinkkal és ő elmondta mi a teendő.Hétfőn mindenképp látni akarja.Most fosós-hányós vírus van és szerinte ezt szedte össze és nem is érti hogy a kolléga miért a fülére gyanakszik.Viszont ha elkezd menni a hasa és hányni akkor irány a Heim Pál.
Nagyon köszönöm mindenkinek hogy írt,nagyon aranyosak vagytok jól esett.
Bekerültünk a kórházba :-(((((
Azért tudok írni mert a férjem behozta a gépet,úgyhogy legközelebb csak akkor tudok ha haza kerülünk :-((
Olyan szinten vírusos fertőzése van hogy már az intenzívre akarták vinni és lélegeztetőre kapcsolni.Gyanakodtak hasnyál mirigy gyulladásra,bélösszecsúszásra,vakbélgyull.-ra.
Úgy volt hogy vérátömlesztésre is szüksége lesz.Nagyon kikészültem idegileg,de ma már végre pozitív irányba indult el a dolog.Most már gagyogott egy kicsit,már érdeklik tárgyak,ma végre megfürdethettük(szombat este fürdött utoljára)és kétszer már mosolygott is.Amúgy nagyon szeret fürdeni.Nem tudom mikor mehetünk haza,de szerintem nem egy hamar.A László kórházban vagyunk :-((((((Ja és állítólag kell valamennyi cukor a babák italába,mert úgy tud a legjobban felszívódni a szervezetben pl. a nátrium stb.Ezt nem tudtam és akkor "hiába" ivott a kórházba kerülés előtti napon 5 üveg vizet:-(( És már ki volt száradva :-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!