Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem érem el a gyerekorvosunkat...

Nem érem el a gyerekorvosunkat és a fiam pedig lázas mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem rég írtam ki egy kérdést.Du.-n már nem volt lázas mivel kapott már egyszer 2.5 ml. nurofent.De most ismét lázas.Megint adtam neki ugyanennyit,de elaludt viszont még melegnek érzem.Meddig várjak a lázzal?Mondjatok már nekem légyszi egy időintervallumot.Tanácsolták már hogy később adjak neki germicid c-t ha éjjel lázas lenni.38 ig felet 39-nél egészet.Vagy ha elvisszük ügyeletre ott mit csinálnak vele?Amúgy semmi mást nem veszek észre rajta csak egyszerűen belázasodott és kész,de hogy mitől nemtudni.Segítsetek ha tudtok lészíves.Bocsi hogy hosszú lettem.
2010. máj. 7. 20:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Most mennyi a láza?
2010. máj. 7. 20:06
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a gyógyszerész azt mondta, hogy ha a nurofen nem viszi a lázát 1 óra alatt, akkor 1 óra elteltével adhatok neki kúpot.De ezt napjában csak 1x alkalmazzam.

Remélem nem mondott hülyeséget:)

A lányomnak is ez a baja.

2010. máj. 7. 20:07
 3/16 anonim ***** válasza:
78%

Hívd fel a gyerekorvosi ügyeletet! Nem csak akkor lehet őket hívni, ha házhoz hívod őket, hanem ilyen esetekben is!

Mondd el nekik, hogy mi a helyzet, és ők tudni fogják, hogy be kell-e vinni a kicsikédet, vagy nem!

Remélem, hamarosan meggyógyul!

2010. máj. 7. 20:08
 4/16 anonim ***** válasza:
36%
Csináljatok hűtőfürdőt.
2010. máj. 7. 20:11
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha lehet inkább hívd ki az ügyeletet, mert itt a hétvége, és nem fogsz megnyugodni. Ne cipeld, az a dolguk, hogy egy lázas pici gyerekhez kijöjjenek. 38 alatt nem szabad, kell lázat csillapítanod(a mi orvosunk szerint). 4órán belül ne ismételj se kupot, se szirupot. Ha nem megy le a láza hűtőfürdőzni kell. Kellemes meleg vizet szép lassan hűtsd. Jobbulást!

3gyerkőcös

2010. máj. 7. 20:12
 6/16 anonim ***** válasza:

csak lázas....

hűtőfürdőzzetek! és kúpot nem adnak, csak receptre!!

2010. máj. 7. 20:12
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
Hűtőfürdő, de fokozatosan kell hűteni a vizet langyosra.
2010. máj. 7. 20:20
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát most úgy néz ki hogy megy lefele a nurofen hatására.De tudom hogy éjjel megint vissza fog térni a láz.De most már meg hiába hívom ki az ügyeltet akkor sem fogna vele semmit sem csinálni nem?
2010. máj. 7. 20:25
 9/16 A kérdező kommentje:
Ja és 17.-én lesz 6 hós a fiam.
2010. máj. 7. 20:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, a láz 3 napon túl veszélyes, azt az időt ki lehet várni ha nem nagyon magas és nem csillapíthatatlan, a dokink is ezt mondja, bármi okozhatja, és sokat ők sem tudnak tenni
2010. máj. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!