Lázas babát (11 hónapos) ki lehet vinni sétálni?
"lázas gyereket nem viszünk sétálni"
Igen, de ma nem lázas.. Ha előző nap takonytól vagy bármi más ok miatt lett volna lázas, akkor persze hogy nem kéne kivinni, de a fogzás az más. Nekem pl. az egyik gyerekem a stressztől is belázasodott estére, volt egy kutyatámadásos eset és utána egy üvöltözős veszekedés a felelőtlen gazdival. Estére a gyereknek magas láza lett, másnaptól meg semmi baja... Ilyenkor nem kell a szobában tartani. Betegség az persze más tészta.
Bocs hogy ezt mondom de fogzastol nincs laz, csak hoemelkedes, nekem is azt mondtak hogy a fogzastol lazas de a vegen fertozes lett belole.
A kerdesre valaszolva pedig , ha ma nem volt baja es jokedvu en biztos kivinnem :)
második vagyok
a fogzás nem okozhat lázat,max. hóemelkedést.ha lázas,akkor a fogzás miatt legyengült szervezete elkapott valamit.úgyhogy én már csak ezért sem vinném ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!