Mettől meddig jártok sétálni 5-6 hónapos babátokkal amikor NEM ilyen meleg van?
Ha jó idő van, akkor általában 5 után megyünk. Legtöbbször bevárjuk a férjemet, és ő meg hozza a kutyákat. Általában így 6-7 között szoktunk sétálni.
Régebben mentem vele délelőtt is, de most már olyankor megyünk vásárolni inkább (autóval).
Kb. 16 felé indultunk, és egy órát, másfél órát sétáltunk, bár volt 2-3 óra is, amikor hűvösebb volt.
Most nem megyünk sétálni, mert új építésű részen lakunk, nincsenek fák, nincs egy csöpp árnyék sem. Inkább az árnyékos kertben maradunk.
Ha nincs nagy hőség vagy extrém hideg, az én gyerekeim gyakorlatilag non-stop az udvaron vannak. Már egészen piciként is kiraktam őket babakocsiban vagy bölcsőhintában.
Konkrétan sétálni délután 4 után szoktunk, amikor még pici volt a nagyobbom is, akkor 2-3 órát csavarogtunk babakocsival, most már a játszótér felé vesszük az irányt, a kicsi babakocsiban aludt még 6 hós korában, most már, ő is játszik, homokozik. Lassan a harmadikat kell tologatni remélem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!