Ebben az esetben feljelenthetem?
A helyzetem a következő: van egy 1 évesem, sajnos még itthon lakunk de minden erőmmel azon vagyok, hogy mindent megadjak neki és minnél elöbb külön költözhessünk.. Van egy hugom.. Össze került egy nem hozzá való fiúval és teljessen megváltozott mióta vele van.. A lényeg: 4-en vagyunk egy háztartásban, a bojlerünk 120L-es és elég lassan melegít újra.. Hugom mániája, hogy elfürdi az összeset azzal a címszóval, hogy ő fázik.. Tudja jól, hogy mikor fürdik a baba és mégis direkt csinálja ezt vele.. Aludni/pihenni nem hagyja, folyton direkt zajong röhögcsél mikor látja, hogy alszik.. Példa volt már arra is, hogy a kajáját ette.. Lassan kezd beszélni is, hugom minden második szava valami káromkodás a baba elött is. Többször le zabi gyerekezte..
Feljelethetem kiskorú veszélyesztetése miatt?

Ugy beszelsz a gyerekrol mint valami szent dologrol.
Alszik nem szabad nevetni labujhegyen jarni ? Ne viccelj egy gyereket ugy kell szoktatni aludjon a haztartasi zajban.
Vizet elfurodni binkosag es pocsekolas de mielott higod zuhanyzik 3 perc letusolod a gyereket nem kell nemzeti unnepet csinalni egy kisgyerek furdesebol.
De szerintem unatkozol.otthon.
Gyerek bolcsibe de vossza munkaba rogton lesz penz kulon lakhatasra.

Ez a te felelősséged. Előbb kellett volna gondolkodni.
Nyilvánvalóan zizzent a húgod, de ezt a gyerek előtt is tudtad.
Bevállaltad, viseld el.Vannak olyan élethelyzetek, amikor be kell nyelni dolgokat.
Meg komolyan feljelentenéd a saját testvéredet?Ez gáz.

Röhögni, és túl sok vízben fürdeni nem büntetőjogi kategória, bocs. Ez családon belüli konfliktus, de még a veszélyeztetéstől igen messze van.
Ha nem bírod a húgod viselkedését, és nem tudtok megegyezni, akkor neked kell lépni, elvégre te alapítottál már saját családot, az az élet rendje, hogy ti mentek el onnan hamarabb.
Megjegyzem, én is egyedül neveltem a nagyobbik gyerekemet kiskorában, együttélve anyámmal meg öcsémmel, és ott senki nem volt tahó, mégis voltak konfliktusok a helyzetből, ennél jóval kevesebbért külön költöztünk a gyerekkel. Pedig mondom, senki nem ette a gyerek kajáját, senki nem ébresztette fel direkt, stb. De voltak súrlódások, és mindenkinek jobb volt úgy, hogy mi elég hamar elmentünk külön lakásba. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!