Mikor alussza át végre az éjszakát a babám? Nektek mikor aludta át?
Figyelt kérdés
2 hónaposan volt olyan h egy huzamba aludt 6 órát, na annak vége, 3-4 óránként kel éjszaka és sokszor evések közt is vissza kell altatnom. Egyre fáradtabb vagyok, vajon változhat ez még?! Látom h csomóan írják h babájuk egész kicsinek is átaludta már az éjszakát, nekem meg jele sincs h át akarnà aludni. Most lesz 4 hónapos.2017. febr. 2. 18:35
11/19 anonim válasza:
Első gyerekem 5 hetes kora óta átaludta az éjszakákat. A második kb. 3 éves korában először. Ez akkor volt rohadtul nehéz, amikor már dolgoztam, korán is kellett kelnem, 3-4-szeri éjszakai ébredéssel hulla voltam 1 évig. Csodálom, hogy túléltem azt az időszakot.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! Hát látom vegyes a felhozatal...reménykedek h lassan jobb lesz. Kb 2 napja már többet alszik nappal, van h másfél 2 órát. Eddig ez se volt, a max fél óra volt egyhuzamba. Hát majd alakul.
2017. febr. 3. 10:55
13/19 anonim válasza:
A nagyfiam 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát.
A kicsi 4-6 hónapos kora között nagyon szépen átaludta, utána újra elkezdett éjjel ébredni, és sajnos ez azóta is tart, most lesz 1 éves. Kétszer is ébred még éjjel, most próbáljuk az egyikről leszoktatni.
14/19 anonim válasza:
Enyém 6 hónapos. Örülnék, ha 3 órát aludhatnék egyhuzamban, nemhogy az egész éjszakát, de ez se adatik meg :(
15/19 anonim válasza:
Az én kislányom is átaludta az éjszakát 2-től 4 hónapos koráig, majd onnantól elkezdett megint 3 óránként kelni és szopizni. Most 1 éves, jobb napokon csak kétszer kel, rosszabb napokon négyszer is. Én mondjuk jól viselem, mert hamar visszaalszom.
16/19 anonim válasza:
Nekem két hónapos a fiam de én se tudom milyen ha sokat és jól alszik a baba... nálunk tegnap ejjel is óránként fent volt, előtte éjjel 2-3 óránként kelt. Nem tudom mikor lesz jobb de már annak is örülök h nem hasfajas miatt kelunk.
17/19 anonim válasza:
11 honapos a fiam, meg nincs ataludt ejszakank, talan egyszer vagy ketszer volt olyan, hogy 5 ill. 6 orat aludt egyben, egyebkent legjobb esetben is 3-4 orankent kel, de atlag 1,5-2 orankent.
18/19 anonim válasza:
Utolso vagyok, egyebkent en 28 evesen sem alszom at, ferjem, sem :D
19/19 A kérdező kommentje:
Huh hát akkor tényleg nem mindenki szerencsés. Kitartás nektek! Én is kitartok! :) egyszer csak végigalusszuk már mi is az éjszakát!!!
2017. febr. 8. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!