Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki második babóját...

Van aki második babóját várja, de az első még mindig nem alussza át az éjszakát?

Figyelt kérdés
17,5 hós a kislányom, de minden éjjel felébred születése óta. Mostanában 2-3-4szer, változó. Szeretném, hogy mire a kistesó megszületik, ez ne így legyen, persze akarni könnyű, kicsit sem biztos, hogy véghez is tudom vinni. Szóval, mit tanácsoltok, hogyan javítsak ezen a helyzeten? Nem szeretnék, felváltva a nagyhoz és a kicsihez is felkelni? Attól tuti kifeküdnék, valami megoldás kellene a nagy problémájár. Köszönöm!!!
2014. jún. 2. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelen! :-) 19 hónapos a kislányom és még min. 5* kel egy éjszaka, de olyan is van hogy minden órában. Már mindent kipróbáltunk, de semmi nem segített. Iszik egy pár korty vizet megkapja a cumiját és általában így vissza is alszik. Négy hónap múlva születik a kistesó, kíváncsi leszek mi változik addig. egy hónap múlva kap új ágyat, hátha abban majd jobban alszik a Drágám! De nyáron még ennél is rosszabul fog aludni szerintem mert a meleget azt nagyon nem bírja. És azt észre vettük hogy mikor most azok a hűvös idők voltak sokkal nyugodtabban aludt. Kitartás!! Mikorra várod a babát?
2014. jún. 2. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de az én kisfiam két és fél éves (én 18 hetes), és most kb. 3. napja valami csoda folytán átaludta az éjszakát. Először fél 4-ig aludt egyfolytában (már ez is nagy szó volt), aztán másnap fél 7-ig, ma reggel 5-ig.

Alig tudom elhinni, hogy ez bekövetkezett.

Persze nagyon nem bízom benne, hogy mostmár ez mindig így lesz, de óriási haladásnak gondolom.

Ezelőtt úgy csináltuk (mikor már nem bírtam a minimum 3-4-szeri kelést minden éjjel),hogy az első ébredéskor áthoztuk magunk mellé (ez kb. fél 12 - fél 1 körül volt), és mellettem már nyugodtabban aludt, ha ébrdt is, csak keresett, vagy átkarolta a nyakamat, és már aludt is tovább.

Én is csak bízni próbálok benne, hogy ez már így fog maradni, hogy legalább hajnalig alszik folyamatosan :).

2014. jún. 2. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:

"Nem szeretnék, felváltva a nagyhoz és a kicsihez is felkelni"

De most tudsz mást csinálni??Végülis mondhatod a 17 hósodnak,hogy jó volna már ha átaludnád az éjszakát mert anya terhes!Gondolom eddig is végigzongoráztál már minden lehetőséget ami miatt kelhet!Én tapasztalatból írom,hogy az én 2,5 évesem már rég átaludta az éjszakát mikor megszületett a kistesója és utánna ő is kelt 1 éjszaka többször is(anya pisilni kel,anya fázok takarj be stb)

Én csak kitartást tudok kívánni!

2014. jún. 2. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!