Végig alussza az éjszakát 6hetesen. Nem lehet baj belőle?
Figyelt kérdés
Van amikor este is két óránként szopizik. De előfordul, hogy csak egyszer kel fel vagy egyszer sem. Pl.: 21:15kor evett 23:00kor elaludt. 4:20kor felsírt, megijjedt, szívott kettőt és visszaaludt majd reggel fél9kor kelt. Általában fél10-11 körül alszik el esténként és 8-9kor kel fel. Hajnal 1-2körül kel fel egyszer. Örülök, hogy jó alvó, de én nem tudok aludni mert szétdurrannak a cicijeim. Ilyenkor keljek fel lefejni vagy hagyjam elfolyni? Mondjuk csak 1-2percig fáj de olyannyira hogy felkelek rá.2014. nov. 30. 09:40
1/4 anonim válasza:
Ha fáj, feszül, akkor annyit fejj ki, hogy éppen ne feszüljön. Többet nem érdemes, mert akkor csak még több tejed lesz. Ez már elég, hogy ne gyulladjon be.
2/4 anonim válasza:
Nem baj de szerintem te fejd le éjszaka mert csökkeni fog a mennyisége.
3/4 anonim válasza:
Hű de irigyellek :) Szerintem fejd le, ha elfér a fagyasztóban akkor az jó lesz később, ha nem fér be (pl nálunk nem fér el) akkor bele lehet tenni a fürdővizébe, egyik osztrák ismerősöm írta hogy ott nem használnak fürdetőkrémet hanem anyatejet öntenek a vízbe, kipróbáltam, nem rossz. A nagyobbikam másfél évesen aludta át először az éjszakát, kisebbikem 8 hónapos és legalább 6-szor kel éjjelente. Ha feszül a melled fejd le, te is jobban fogsz utána aludni :)
4/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja a kicsidnek, ha ilyen korán átalussza az éjszakát, ne aggódj.
Nekem 2600grammal született a kisfiam, 4hetesen 3300gramm volt- tehát még kicsi volt, mégis aludt este 8tól reggel 6ig már 4hetes korától. ÉN is aggódtam érte, hogy olyan kicsi kelteni kéne, de egy szusszanás, nyögés, és sóhajtás nélkül nagyon nyugodtan, síri csendben aludt- így hagytam is alduni. Nagyon szépen fejlődött egyébként, semmi gond nem volt ebből. A súlya is jó volt.
A szoptatásban nem tudok segíteni, nekem tápszeres volt születésétől a kicsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!