Akinek átalussza a babája az éjszakát, annak az utolsó evésre többet eszik vagy annyit (átlagban), mint napközben?
A miénk folyamatosan ugyan annyit kapott etetésenként. Anyatejből is (fejve, üvegből), tápszerből is és most már rendes ételeket eszik napközben, vacsora tápszer, de a dobozra írt mennyiség, 210mlvíz+7 kanál.
Azt mondják, nem csak a vacsora menyisége számít, hanem az egész napi evéseké, hogy éjjel kér-e enni, vagy nem. Minekünk ez valamennyire be is jött, mert pár hetes korától egyáltalán nem eszik éjszaka.
5hetes korától aludt a babám egész éjszaka, és éjszakára is ugyanannyit kapott mint a nappali étkezésekkor.
Ő ahogy átaludta az éjszakát beállt arra, hogy csak 4x evett, akkor 170ml-t. 4hónapos koráig ez ment minen nap. Órát lehetett hozzá állítani.
Majd mikor váltottuk ki az ételeket, átszoktattam az 5x-i evésre. Mikor a 3étkezés ki volt váltva, és reggel-este ivott tejet, akkor is 170ml volt az adagja.
Nemsokára 3éves, és a mai napig reggel-este az 5tápszreskanállal készült tejitalt issza- 170ml-t! :)
Anyatejes/tápszeres volt 7 hónapos koráig a lányom. 95%-ban kapott anyatejet,este tápszert.Annyit evett belőle ,mint anyatejből napközben,de ha netán sok tejet kaptunk és azt vacsizott,akkor sem kelt éjjel.
6 hónaposan már csak este fogadta el,viszont rengeteget kér már akkor. 270-310 mili között itta. 8 hónaposan meg hirtelen leállt vele,másfél hónapot szenvedtem azzal,hogy 3napig nem evett csak 30-40 milit,4.napon meg 150-et.Meguntam és átálltam arra,hogy tejpép a vacsora és abba bele a tápszer port és így kanállal.Na ő azóta nem látott cumisüveget. 1 hónapja töltötte a 2.évét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!