10 hós lányomnak 3 hete megy a hasa, mit tehetnék még? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Kb. 3 hete beteg volt, antibiotikumot kapott. Akkor elkezdett menni a hasa, napi 5-8-szor. Már lassan 2 hete nem kapja a gyógyszereket, meg is gyógyult (igaz, most megint kezd folyni az orra, de fogzik is) de a hasmenés még mindig fennáll. Már a második kúra normaflort kapja és csak annyit segített, hogy napi 3-4-re csökkent a kaki száma. Valamennyivel sűrűbb, nem vizes hasmenés de nem kellene lassan helyrejönnie?2010. máj. 7. 09:57
1/5 anonim válasza:
Sárgarépát reszelj meg,és só nélkül kevés vízben főzd meg. A levet itasd meg a lányoddal, az megfogja a hasmenést,és egészséges is.
2/5 anonim válasza:
Én visszamennék az orvoshoz, persze lehet Te is megtetted és ő mondta a Normaflort. Szerintem azért már múlnia kellene.Inni tud eleget?, nehogy kiszáradjon.
3/5 A kérdező kommentje:
A sárgarépa levet kipróbálom. Már adtam banánt, mert az is mindig megfogja a hasát. Igen, doki mondta a normaflort, azt mondta lehet folyamatosan adni. Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 7. 10:28
4/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, amikor a fiam hasonlóan beteg volt(hasmenés-hányás és majd egy hónapig szenvedtünk), hogy a normaflore kevés és adjam neki a pro+kidet és smectat. Ezektől helyre jött a baba, de hosszú volt a gyógyulás sokáig nem akarta az ételt elfogadni csak a tejet.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát ő is leginkább csak a tápszert eszi meg, amúgy is nehezen álltunk rá a szilárd ételekre, de most végképp nem akar enni semmit. Bár mi nem hánytunk, csak torokgyulladás volt és arra kapott antibiotikumot, azért visszamegyek vele hétfőn ha a hétvégén sem javul a helyzet. Köszönöm!
2010. máj. 7. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!