Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meg fogom bánni, ha nem merem...

Meg fogom bánni, ha nem merem bevállalni a második gyereket?

Figyelt kérdés
2 éves lesz a kislányom, és szeretnénk neki kistestvért. De néha elbizonytalanodom..Dupla felelősség, anyagiak, még kevesebb idő a páromra..stb..Viszont attól félek, h pl 10 év múlva megbánnám, hogy nincs mégegy gyerekem. Elsősorban tapasztalatokat szeretnék olvasni, hogy járt e már valaki hasonló cipőben.
2010. máj. 6. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első!Hogy az anyukának legyenek nyugodt percei??Te miről beszélsz??Ez a marhaság amit te írsz....két kicsi mellett nincsenek nyugodt percek!!!!
2010. máj. 7. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nagyon úgy érzed, hogy még nem vagy kész rá, akkor inkább ne vállald! (még) Én kicsit voltam bizonytalan, de engem inkább a terhesség riasztott. De most van egy édes kicsi fiam a nem könnyű eset lányom mellé és nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy mégis bevállaltam. 25 hónap van közöttük. Én úgy voltam vele, ha már vissza megyek dolgozni, akkor tuti nem lesz tesó, mert nem lesz energiám újrakezdeni a csecsemőkorszakot. Így nekem könnyebb. Még nem volt időm elkényelmesedni :)

Én amúgy egyke vagyok, és e miatt is akartam kistesót a lányomnak.

2010. máj. 7. 15:10
 13/14 anonim ***** válasza:

amíg csöndben eljátszogatnak, addig sem neked kell vele játszani.

én erre gondoltam

2010. máj. 7. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen,ameddig odanézek csendben eljátszanak....ahogy elfordulok,dömpert tologat a kicsi fején,a fogával lehúzza a harisnyáját,stb...1 negyed másodpercre se hagyom őket egyedül!!És szerintem nem is szabad!

Én is azért vállaltam,mert még egyik se aludja át az éjszakát,mert nekem is mondták,ha egyszer visszamegyek dolgozni,nem valószínű,hogy újra Gyedre mennék...

2010. máj. 11. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!