Mikor lehet adni a Start tápszer helyett az 1-es jelűt? (Beba)
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy mindegyinkenk az van a hátulján, hogy kezdetektől adható, nade akkor mi a különbség? (Most lesz 4 hónapos a babám)2008. okt. 9. 19:44
1/3 anonim válasza:
Én kb. 4 hónapos korától adtam a kisfiamnak. Néztem én is az összetételét, de nem találtam különbséget:)
Esetleg kérdezd meg a gyerekorvost, hogy adhatod-e már azt. De szerintem igen.
2/3 anonim válasza:
Nekünk már akkor az egyest (semmi HA) írta fel a gyerekorvos, amikor hazahoztuk a babát a kórházból. Igaz, akkor csak egyszer kapott belőle kb. 1 hetesen mert szoptattam csak ügyesen eltörtem a karom, és az ügyeleten ültem amikor szoptatni kellett volna, meg utána másfél hónapos korától kéthetente egyszer mert akkor suliban voltam és nem tudtam fejni. Négy hónaposan lett tisztán tápszeres sajnos, de nekünk a gyerekorvos úgy írta fel, hogy akármi van, ezt már kaphatja. De az is van ráírva, hogy születéstől kezdve.
3/3 anonim válasza:
6 honapos kortol.addig ha start aktiv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!