Babátoknál mikor alakult ki stabilabb napirend?
Nem igazán tudom, mikorra kéne ilyennek kialakulnia, nem nagyon van ilyen picike a környezetemben. A kislányom lassan 5 hós lesz, ez az átlagos menetrend: 9-10 közt felkel, eszik, játszogat, nézelődik, aztán olyan 11-fél12 felé (attól is függ, mikor kelt) elalszik. 12-13 közt kel, akkor megint eszik. Attól függően, mikor kelt fel, 3-4 közt eszik, majd 6-7 körül, ez előtt az evés előtt alszik 30-40 percet. Evés után fenn van, 9 felé elalszik, 10-11fele kér enni. Ha 10kor kér, 11ig fenn van, ha 11kor, akkor hamar visszaalszik, s alszik reggelig. Ez a menetrend kb 7ből 5nap.
De van, mikor a reggeli alvása kimarad és csak 12 után alszik el, akkor borul az egész, este meg van zavarodva, vagy bealszik 8körül, 10kor felkel s az istennek se akar aludni, vagy 9körül aszik el, s 10-11közt az első gőgicsélésekor kapja az ennit, s visszaalszik a cumisüvegen...
De hogy melyik nap hogy lesz, azt csak akkor tudom, mikor este elaludt (vagyis előre sose, így nehéz tervezni is vele).
Ha elindulok a babakocsival vele, elalszik, nem is ébred enni, akkor meg azért borul a menetrendje (ilyenkor kinn meg nem etethetem meg).
Szóval a kérdés,hogy ez még normális-e, vagy ilyen korú babáknál már azért napirend kéne nekik?
En nem ertem, mi az az "enni ker". Az enyem is ennyi idos, 3-4 orankent megetetem reggel tiz es este 11 kozott, ha keri, ha nem. Meg nem volt ra pelda, h ne kert volna. 11kor elalszik 3 honapos kora ota. Napkozben neha elbobiskol amikor kedve van, nem tartom szamon.
Szerintem adj neki tobb kajat, es rendszeresebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!