Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Három és fél hónapos babátokná...

Három és fél hónapos babátoknál Mikor van az utolsó etetés? Tápszeresre gondolok! Esetleg napirend?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet de éjszaka töbször felébred,este 6-7 között eszik.mi lehet a baj.segítsetek!!!!
2009. okt. 2. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam eszik 6-kor és 8-kor is egy kicsit, utána szundi. Viszont én 11-kor még adok neki 120 g tápszert, ekkor gyakorlatilag fel sem ébred közben (ezt a Suttogó titkai c. könyvben olvastuk, kipróbáltuk, és bejött; ez az "álometetés"), utána reggelig alszik. Ő is 3,5 hónapos.

Napirendje nem mondanám, hogy van, egyszer 20 percet alszik, másnap ugyanakkor 2 órát... Ami fix az a fürdés 7 körül, utána vacsi + 11-kor a fent említett etetés.

2009. okt. 2. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem hármasikreim vannak,most múltak 3 hónaposak. Napirendünk épp ezért elég "szigorú", muszáj, máskülönben nagy összevisszaság lenne. Szóval mi 3 óránként eszünk (már a kórházból így jöttünk haza), aztán 1 hónaposan áttértünk az éjszakai 4 órási etetésre. Szóval reggel 6-tól este 6-ig 3 óránként, utána este 10-kor és hajnali 2-kor. De szerencsére már nem 2-kor kelnek, hanem 4-fél 5 körül és utána csak 8-9 körül. Az esti 10 órási etetés nálunk is alva történik (néha én is bealszok majdnem... ) De a napközbeni etetések között még mindig nem alakult ki napirend. Ki mikor hogy alszik el és ébred fel. Pedig úgy hallottam, az lenne jó, ha evés után lenne egy kis játék és aztán aludnának a következő etetésig. De hát mire végzek a harmadikkal, az első sokszor már be is alszik. Szerintem az egypetéjűek jó sokat alszanak, néha csak enni kelnek fel, és egész nap fenn vannak 4-5 órát. A másik lányom viszont elég sokat fenn van, de most ő a nyugodtabb, képes egy játékot elnézegetni 1-2 órahosszáig is.

Te nem adsz neki még éjfél előtt enni? Szerintem akkor nem kelne fel éjszaka többször. Talán.

2009. okt. 2. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia utolsó válaszoló! Te nem véletlenül az Andi vagy? Klinikákon voltunk egy szobában!Én is Andi vagyok!Irjál köszi.
2009. okt. 3. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!