2 hetes babátoknál hogy van a napirend? Én próbálom szopi után pelenkázni, mert mindig tele a pelus utána, de akkor meg úgy felébred, hogy nem alszik el, végig nyűgös a köv. Szopizásig.
Szopi után peluscsere ment a szó szoros értelmében szétfossa magát, mindig kifolyik minden pelusból! Mikor felvesze büfiztetni bukik, szóval minden kajàlás után pelenkázás, teljes ruhacsere!
Hogy elaludjon cumit kap, és elringatom. Hintázni szokott, vagy mellettem fekszik, olvasok neki, mutogatom a plüss állatkákat ha felvan. Kiságyba csak éjszakára rakom be, vagy ha alszik.
Soha nem hagyom sírni, azért vagyok itthon vele, azért szültem magamnak hogy babázzak vele, szeressem:)
ha sír valami baja csak van, ha nem éhes, nem szomjas, tiszta a pelus, vagy velem akar lenni, vagy fáj a hasa.
2 hetes babánál még nincs napirend.
Ilyen idős korában én is szopi utén pelenkéztam, mert szopi közben becsinált. Később már nem kakilt be, és áttértem a szopi előtti tisztábatételre. Sokszor aludt el ölben, vagy az apja vállán.
Én soha nem hagytam sírni, mindig igyekeztem kitalálni, hogy mi a baja, és megadtam neki, amire vágyott. Nem lett elkapatva, pedig mostanában divatos ettől félni. Egyre kevesebb ölbevételt igényelt, és mostanában már gyönyörűen elvan a szőnyegen, jobb szeret forogni, mint ölben lenni. 6,5 hós.
2 hete bújt ki a pocakodból, egész addig egy test volt veled. Ugye nem várod el tőle, hogy ellegyen egyedül, letéve, magában, és még csak ne is sírjon, hogy ez neki nem jó? Életkori sajátosság, hogy szeretne az öledben lenni, éppúgy igényli a sok, folyamatos fizikai kontaktust, mint a tiszta pelust vagy az anyatejet. Ne hagyd sírni, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!