Miért és meddig lesz még pattanásos a 10 hetes kisfia arca?
Figyelt kérdés
Más babáknál látom hogy szép a bőrük, az én kisfiam arca, fekete, mitaszer jellegű pattanások vannak az arcán. A testén is megjelennek piros pattanások.
Miért van ez?
Ugye el fog múlni és nem marad "csúnya" (rücskös)az arca?
2008. okt. 9. 14:38
1/3 anonim válasza:
Az anyai hormonok távoznak a szervezetéből. Az hogy kinél meddig tart változó. Ne kenegesd semmivel mert magától el fog múlni és neki is csodálatos lesz a bőre (is!). 6 hós kislány anyukája
2/3 anonim válasza:
Az első három gyermekemnél szépen elmúlt, hosszabb rövidebb idő alatt. Általában tényleg elmúlik. Viszont a negyedik babámnál csak egyre rosszabb lett, neki is már a teste is kiütéses lett, később annyira kezdett száradni a bőre, hogy szinte sebes lett. Akkor kaptunk a doktor nénitől 1 gyógyszeres(elocom-os) kenőcsöt, amitől kétszeribekenés után végleg el is múlt. Kérj tanácsot te is az orvostól, ha túlzásnak érzed, biztos segít.
3/3 anonim válasza:
Hogyha arcon van az nem gond, de én kenegetm neki SUDO krémmel/adtak a felicoitas csomagban mintát/ és nagyon szépen elmúlik tőle.Nekem a védőnő azt mondta, hogyha testen is van akkor szóljak neki mert az már más tészta.Amúgy még lehet sima meleg kiütés, ne parázz be, de azért szólj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!