Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért és meddig lesz még...

Miért és meddig lesz még pattanásos a 10 hetes kisfia arca?

Figyelt kérdés

Más babáknál látom hogy szép a bőrük, az én kisfiam arca, fekete, mitaszer jellegű pattanások vannak az arcán. A testén is megjelennek piros pattanások.

Miért van ez?

Ugye el fog múlni és nem marad "csúnya" (rücskös)az arca?

2008. okt. 9. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Az anyai hormonok távoznak a szervezetéből. Az hogy kinél meddig tart változó. Ne kenegesd semmivel mert magától el fog múlni és neki is csodálatos lesz a bőre (is!). 6 hós kislány anyukája
2008. okt. 9. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első három gyermekemnél szépen elmúlt, hosszabb rövidebb idő alatt. Általában tényleg elmúlik. Viszont a negyedik babámnál csak egyre rosszabb lett, neki is már a teste is kiütéses lett, később annyira kezdett száradni a bőre, hogy szinte sebes lett. Akkor kaptunk a doktor nénitől 1 gyógyszeres(elocom-os) kenőcsöt, amitől kétszeribekenés után végleg el is múlt. Kérj tanácsot te is az orvostól, ha túlzásnak érzed, biztos segít.
2008. okt. 9. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogyha arcon van az nem gond, de én kenegetm neki SUDO krémmel/adtak a felicoitas csomagban mintát/ és nagyon szépen elmúlik tőle.Nekem a védőnő azt mondta, hogyha testen is van akkor szóljak neki mert az már más tészta.Amúgy még lehet sima meleg kiütés, ne parázz be, de azért szólj neki.
2008. okt. 9. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!