14 hós babám éjszakára megiszik 250 ml tejet. Ettől sokat pisil reggelig. Mi lesz ha már szobatisztaságra nevelem?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy ha ennyit pisil éjszaka min.2-szer ki kell majd menni wc-re.Vagy akkor már ne adjak neki inni este 6 után?2010. máj. 6. 10:48
1/3 anonim válasza:
segíteni nem tudok, az én fiam 18 hós, lefekvés előtt megiszik 2-3 dl kakaót, és éjjel 2-3* kel inni, reggelig elfogy 3 dl víz, ami azzal jár, hogy éjjel 2 körül tisztába kell tenni. :-( én sem tudom mit kéne csinálni. eddig fürdés közben (kb. kakaó előtt fél órával) is megivott 2 dl vizet, most ezt már nem hagyom, a fürdőbe be se visszük a kulacsát. így nincs szem előtt, nem jut eszébe.
2/3 anonim válasza:
hát a legtöbb kisgyerek megiszik ennyit, vagy rosszul tudom? ha nem adsz neki inni 6 után, akkor meg a szomjúság miatt fog felkelni.sztem nem baj, ha felkel pisilni éjjle, a felnőttekkel is előfordul. az elején még éjjelre amúgy érdemes pelenkát adni, amikor szoktatod.
3/3 anonim válasza:
Az éjjeli szobatisztaságra nemigazán tudod nevelni. Az egy hormonális érési folyamat eredménye. A lányom 3 éves, és mostanában egyre többször száraz a reggeli pelus, pedig ugyanannyit iszik éjjel mint eddig. 2-3 dl. Amúgy nappalra egy éve szobatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!