Ti tetetnetek fülbevalót 3 hónapos babának?
Figyelt kérdés
Azt mondják minnél hamarabb annál jobb. De nem tul késő ilyenkor?2017. jan. 23. 08:48
11/15 anonim válasza:
3 napos volt a lanyom,még a korhazban kilukasztottak neki mielott hazaengedtek. Soha nem volt gond,nem gyulladt be,nem esett ki. Lovesd ki minel hamarabb sztem!:)
12/15 anonim válasza:
Hat honapos volt az elso lanyom, a masodik egy eves, amikor fulbevalot kaptak. Jol viseltek.
A nagy 17 eves, par eve kivette. Csak unnepnapokon teszi be, a kisebb 13 eves, o folyamatosan hordja.
13/15 anonim válasza:
"Sosem értettem miért kell szerencsétlen babákat kilyuggatni! Nincs elég bajuk? "
Mesélj már, mi bajuk!
14/15 anonim válasza:
Nem, eszembe sem jutna. Jó ez valamire? Nem. Akkor minek böködni feleslegesen? Majd ha szeretne, akkor kap.
15/15 anonim válasza:
pénteken született, szerdán kapott blomdahl (remélem jól írtam) fülbevalót. semmi gondunk vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!