Ti tetetnetek fülbevalót 3 hónapos babának?
Van aki 10 évesen kap, szóval sosem késő :)
Ha úgy gondolod vidd el és lövesd ki a fülét.
Sosem értettem miért kell szerencsétlen babákat kilyuggatni! Nincs elég bajuk?
A lányomnak akkor lesz fülbevalója ha majd kilöveti magának! (Nekem babaként kilyukasztották, nagyon nem értékekem!)
99%, hogy szeretni fogja a fulbevalokat (minden lany szereti, ha mas nem idoszakosan), igy jobb, ha kiloveted. Felnottkent mar nehez raszannia magat az embernek mert fel a fajdalomtol.Igy tul lesz rajta hamar es nem fog emlekezni.
Nekem egy anyajeggyel voltak ugy szuleim, h majd ha felnott lesz leveteti ha akarja.. de egyszeruen nem tudom raszanni magam pedig zavar nagyon.
Lehet h o a fulbelovessel lesz igy. H mar nagyon betenne egy szep fulbevalot de nem birja raszanni magat a belovesre mert hiaba mondjak h pici fajdalom de o rosstul van a gondolattol is.
3 honaposan még pont idoben vagytok, tenyleg annal jobb, minel hamarabb. En 1 honaposan mar kilovettetem mindket lanyomnak a fulet, nem bantam meg, meg sem ereztek szinte.
Egy hatranya van viszont: ilyen kiskorban konnyen kikapcsolodnak a fulbevalok a sok mozgasbol adodoan. Nekunk mar 3 fele fulbevalonk volt, karika, amerikai kapcsos, elol kapcsos es mindegyik kikapcsolodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!