Kb mikortol lehet elkezdeni egyfajta napirendre terni, szokni, a pici babaknal? Mi 4 hetesek vagyunk, korai lenne meg? Es mikortol varhato hogy ataludja az eszakat, ertem ezalatt, hogy tobbet mint 3 ora?
Az a baj a napirendel ilyen kicsi korban, hogy gyorsan változik. Nekünk 6 hetesen volt először, de csak 1-2 hétig tartott. Akkor jó tartani, ha huzamosabb ideje már ugyanabban az időben ébred, mert akkor tudsz mihez viszonyítani. Nálunk a miatt változtak, hogy nappal milyeneket aludt, mert áttértünk először az 5x evésre, most meg a 4x evésre. De ugyanakkor kel, ugyanakkor fekszik. Csak tovább bírja a kajával.
Az, meg hogy mikor alussza át az éjszakát, sose lehet tuddni. Nekem már a kórházban is aludt 4-5 órát éjjel, örültem neki. Aztán napról napra kicsit többet, már 2 hónapja ugyanaz a napirendünk, és este 10-fél 10-ig alszik.
4 hónapos
Anyatejes vagy tápis? A tápis babák hamarabb kezdik átaludni az éjszakát.
Az én lányom 2 hetes korától tápis is volt, de 3 hós koráig még volt cici is.
6 hetes kora óta alussza át az éjszakát mai napig(most 6 hós), de 2 hós koráig még hasfájós volt. De az utána megszünt. Így nekünk 2 hós korától állt be a napirend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!