kettőt együtt semmiképpen. együtt olyan, mintha kb a Borbála Dzsesszika nevet szeretnéd adni :o
Andrea szép, ma már ritka, jól becézhető és felnőttként is jól viselhető név... és nemzetközi is.
Kiara divatnév, nem becézhető normálisan, felnőttnek nevetséges.
2017. jan. 23. 09:06
13/21 anonim válasza:
Én az Andreát választanám. Nálunk listás név.
Kiara nekem kevésbé tetszik.
2017. jan. 23. 10:15
14/21 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, de inkább Andrea. A Kiara nekem nagyon nem tetszik.
2017. jan. 23. 10:22
15/21 anonim válasza:
Otthon nem adnám a Kiarát, külföldön simán, mert tetszik.
2017. jan. 23. 11:45
16/21 anonim válasza:
Kiarát lehet Kia-nak, Kiki-nek becézni. De amúgy se értem ezt a kötelező becézést. És akkor mi van, ha nem lehet becézni?! Sok ilyen van: Réka, Laura, Linda, Kinga...
És persze nemzetközi az Andrea, csak épp férfi névként 😂😂....
2017. jan. 23. 11:51
17/21 anonim válasza:
Szerintem a kettő együtt hangzik jobban
2017. jan. 23. 12:26
18/21 anonim válasza:
Én az Andreát csak olaszoknál hallottam fiúnévként, és a jelentésével ellentétben számomra lányos. A Molnár mellett nekem furcsán hat a Kiara, habár tetszik.
2017. jan. 23. 13:28
19/21 anonim válasza:
A Kiaraval mi bajotok? Szerintem szep nev. Bar en a Kíra-t adnam, az valahogy jobban cseng. Szerintem nagyon noies. Olyan hangzasa van mintha azt mondanam h Kiralylany.
Bar en ilyen rovid nevhez valami hosszabb 3 szotagos nevet adnek. Andrea nem tetszik.
2017. jan. 23. 15:23
20/21 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de nekem tetszik a Kiara is. Szerintem ez nem egy vállalhatatlan név, a Kiránál pedig mindenképp sokkal szebb. Az Andrea nekem nem igazán tetszik, szóval inkább a Kiarára voksolok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!