Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kilián, Kirill, Kocsárd vagy...

Kilián, Kirill, Kocsárd vagy Konstantin? Ti melyiket adnátok inkább?

Figyelt kérdés
Láttam itt valahol egy kérdést, ahol a Kérdező kifejezetten K betűs neveket keresett, úgyhogy én is utánaolvasgattam, milyen K betűs nevek vannak és ez a 4 név nagyon megtetszett. :)

2015. dec. 31. 12:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Őszintén? Egyiket sem.

Akkor már inkább Krisztián. Bár nekem az sem tetszik különösebben, de amiket itt felsorolták, hát azok ne haragudj, de borzasztóak.

2015. dec. 31. 13:00
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Kilián eleje miatt nem jó, Kirill az ilyen földönkívülies név, Kocsárd, hát csá a közebe, és nagyon erősen kiéleződik, szerintem a Konstantin az jó, az szerintem szép, dallamos, mégis határozott.
2015. dec. 31. 13:02
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Alapból egyik sem, de ha mindenképpen választani kellene akkor a Konstantin.
2015. dec. 31. 13:14
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

Egyiket sem.

Egyrészt képzeld bele magad a helyzetbe, hogy téged Kocsárdnak vagy Kirillnek hívnak.. Hát én amint 18 lettem volna, megváloztatnám.

Másrészt, milyen vezetéknévhez akarod ezeket adni? Mert egy SZabó Konstantin vagy egy Magyar Kilián iszonyatosan idétlenül hangzik. Tehát az ilyen nevekhez azért "kell egy vezetéknév".

(Harmadrészt, a Kirillről azt hittem, hogy lány név.)

Ha valaki kést szorítana a torkomhoz, hogy ezekből kell választanom, akkor a Konstantint adnám.

2015. dec. 31. 13:14
 5/16 anonim ***** válasza:
55%

Kiliánt. De nálunk ez egy családi keresztnév, sokan viselték. Konstantint ismerek, egy égetnivaló kölök :)

Kirill inkább szláv nyelvterületen fordul elő szerintem(nem tudom, miért gondolta valaki, hogy női? a Cirill névből származik azt meg csak hallotta már), csak ha nagyon jól megy a vezetéknévhez. De inkább nem adnám. Kocsárd nálam nem pályázna.

2015. dec. 31. 14:06
 6/16 anonim ***** válasza:
38%
Kilián, Kirill.
2015. dec. 31. 14:09
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Konstantin. Nálunk listán van, mert a párom kedvenc neve.
2015. dec. 31. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
A felsorolt nevek közül a Konstantint adnám.
2015. dec. 31. 14:30
 9/16 anonim ***** válasza:
51%

Semelyiket. A Kilián nálunk egy városrész, Budának sem neveznék gyereket, így Kiliánnak sem.

A Kirillnek idegen a hangzása van számomra.

A Kocsárd szimplán nem tetszik.

A Konstantin pedig számomra a Herkulessel egyenértékű. "Hogyan neveljünk könnyen gyorsan császárt (vagy félistent) útmutató a különleges gyermekek szüleinek. "

2015. dec. 31. 15:00
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Egyiket sem! Inkabb Kristóf
2015. dec. 31. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!