Egy három hetes babát otthon hagyhatok kb 5 órára, babysitterrel? Hagynék neki lefejt tejet is.
El kell mennünk valahová az apukájával, és nem tudom máshogy megoldani. De nagyon félek, hogy olyen hosszú időre elmegyek otthonról.
Hagytatok már otthon ilyen kicsi babát ilyen hosszú időre?
Szia
Nyugodtan hagyjátok otthon, ha megbíztok az illetőben. Az én kisfiam kb 2 hetes volt, amikor el kellett mennem vizsgázni és kb 3-4 órát nem voltam itthon. Igaz a férjem vigyázott rá, de én akkor is kb 10 percenként hívtam, hogy minden rendben van-e. erre készülj fel te is. :)
A picink észre se vette, hogy nem én vagyok itthon. Végig aludt. akkor kelt csak fel, amikor megéhezett, akkor cumisüvegből megitta a tejet, tisztába lett rakva és már aludt is tovább. :) Nyugi semmi baja nem lesz a kicsinek, téged jobban meg fog viselni.
OFF: Mennyi idő után kaptátok meg az állampolgárságit? Mikor adtátok be a papírokat?
5 óráról van szó, nem 5 napról! Hogyne hagyhatnád otthon!
Ebből az 5 órából 4,5-öt biztos, hogy átalszik.
3 hetesen ez a jobb megoldás, mint kirángatni otthonról, autóba be, autóból ki, stb.
Elviszed a babát és a bébicsőszt így bármikor meg tudod etetni, amíg mg leteszitek az esküt, addig nő sétál gyerekkel , szép idő van.
Az autóban úgyis aludni foga baba.
Köszi még egyszer a válaszokat! kaptam nagyon jó ötleteket, valami csak lesz :)
10:15: Már 10 éve itt élünk, ide jártunk egyetemre, itt dogozunk, lakunk, stb. Másfél éve adtuk be, mert addig valahogy nem éreztük fontosnak, nekünk szerencsére semmilyen hátrányos megkülönböztetésben nem volt részünk.
Akkor kezdődtek a gondok, mikor hitelt akartunk felvenni. Nem számított, hogy itt lakunk, dolgozunk, adózunk, van lakásunk, stb, egyre csak azt hajtogatták, hogy kell a magyar személyi. Mondtuk, hogy mi EU tagállamnak vagyunk az állapolgárai, és mióta MO belépett az Unióba, azóta EU tagállam állapolgároknak nem adnak már szmélyit (mint régebben a letelepedési engedély esetén). Azért, mert más Eu tagállam személyi igazolványa egyenértékű a magyarral. Na, ez senkit nem érdekelt, akkor döntöttük el, hogy kérjük az állampolgárságot. Nem volt semmi macera (mondjuk a papírjaink is rendben voltak, minden feltételnek megfeleltünk, mindent tudtunk igazolni), de így is másfél évet kellett várni.
Szia! Gratulálok a magyar állampolgársághoz :)
Mivel nem tudhatod, hogy nem húzódik-e el a dolog, vagy nem lesz-e dugó, útakadály, szerintem vigyétek el a kicsit is a segítővel együtt, hogy melletted legyen, meg tudd etetni, de a szertartásra ne kelljen bevinni.
Én így csinálnám!
Szia!
Az en ferjem is erdelyi vagyis azota mar O is magyar allampolgar:)
En otthon hagynam a helyedbe.Egy ilyen picur meg foleg aludni fog,nem lesz semmi baj.Ha a noben megbiztok akkor oke.
En is hagytam mar egy ismerosunkre a kisfiunkat ketszer is mondjuk o 7 es 8 honapos volt.
A fogadalom tetel nem lesz,hosszu:)
10 honapos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!