Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy három hetes babát otthon...

Egy három hetes babát otthon hagyhatok kb 5 órára, babysitterrel? Hagynék neki lefejt tejet is.

Figyelt kérdés

El kell mennünk valahová az apukájával, és nem tudom máshogy megoldani. De nagyon félek, hogy olyen hosszú időre elmegyek otthonról.

Hagytatok már otthon ilyen kicsi babát ilyen hosszú időre?

2010. máj. 6. 07:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
32%
Idegenre nem hagynám.
2010. máj. 6. 08:36
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
ha van otthon lefejt tej, és jó a bébiszitter, akkor nem gond
2010. máj. 6. 08:41
 13/29 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom,nálatok milyen idő van, de nálunk elég szeles, hűvös. Én ezért nem javaslom, hogy vidd magaddal. Az idő nagy részét át fogja aludni, míg odaleszel. Ja, és készülj fel rá lelkileg, hogy tiszta ideg leszel, mire hazaérsz, de ez természetes. Sajnos, néha nincs választásunk ebben az ügyben.

Bocsánat az offért, de megkérdezném attól a kedves válaszolótól, aki mindenképpen vinné (07:50), hogy akkor is vinné, mikor a járvány kellős közepén sürgősen kórházba kellene mennie, mert az életet a tét? Mert én így jártam, igaz az enyém 5 hetes volt.

2010. máj. 6. 08:41
 14/29 anonim ***** válasza:
28%
Próbáld másként megoldani, ez nagyon hosszú idő, szerintem semmi nem ér annyit, hogy a babád megszenvedje. A csecsemőknek CSAK az anyjuk közelségére van szüksége, az ad biztonságot. De te vagy az anyja, te döntesz. Nekem ez nem lenne kérdés.
2010. máj. 6. 08:43
 15/29 anonim ***** válasza:
92%
hagyd otthon,intézd el az ügyet.reméljük jól elalszik..rumli magaddal vinni...nem lesz semmi baja,gyors elintézed...aztán kész...
2010. máj. 6. 08:57
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiváncsi vagyok ,hogy döntöttél? Ha jó, megbizható a bébicsősz hagyd otthol! Még mindig jobb mintha 5 órát cipelnéd magaddal vagy 5 órán keresztül autóba lenne!
2010. máj. 6. 09:14
 17/29 A kérdező kommentje:

Jaj, nem tudok dönteni. Az ügy, amit el kell intéznünk, az állampolgársági fogadalomtétel. Most kaptuk meg a férjemmel az állampolgárságot, és másfél órányit kell utaznunk oda, meg ugyanennyit vissza, Úgy számoltam, hogy a procedúra kb egy órát vesz igénybe. Ezt nem tudom sem elhalasztani, sem mással elintéztetni.

Nem tudok dönteni, de majd meglátom, hogy aznap milyen idő lesz, stb. A bébicsőszön kívül másra nem hagyhatom, mert a rokonaink mind Erdélyben élnek.

Na, majd jelzek, hogy döntöttem. Amúgy meg nem tudom elhinni, hogy én vagyok az egyetlen anyuka, akinek halaszthatatlan dolga akadt, mikor még ilyen kicsi a gyerek. Más is csak megoldotta valahogy....

2010. máj. 6. 09:34
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nem lesz,nyugodtan hagyd otthon!!Ha az ismerős megbizható,van tapasztalata csecsemőkkel,lefejt tejed van,nem lehet semmi gond!Csak hogy megnyugodj,az én barátnőmék 4 napra hagyták otthon a 2hetes gyereket,és semmi baj nem lett,a gyerek sem szenvedett maradandó lelki károsodást:-)
2010. máj. 6. 09:43
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

A babák 3 hetesen szinte csak alukálnak! Ha viszed magaddal,végig szundizza az utat,ha otthon hagyod,úgyszintén! Neki nem tűnik fel még hogy anya itt hagyott...Neked sokkal nagyobb hiány :) Mi is intéztünk ilyen ügyet,20 perc volt az egész és alig voltak a nagy épület azon részén! :) Ja a babám 5 hós volt akkor. Mi vittük,mert senkire nem tudtam bízni,el volt nagyon,bár Ő már "nagy"volt és nem aludt :)

Ne izgulj,ha tényleg megbízol a nőcibe,akire hagynád,akkor hagyd otthon,ha viszed,az sem gond Neki! :)

2010. máj. 6. 09:43
 20/29 anonim ***** válasza:
74%
Velem történt egy olyan, hogy emlékszem, pont három hetes volt a babám, és megpróbáltam anyukámmal hagyni mindössze 2,5 órára, de másfél óra után haza kellett mennem, mert nem tudta megnyugtatni. Az evéssel még nem volt gond, mert mivel éhes volt, megette a lefejt tejet, de aztán (anyu szerint) elkezdett neki hiányozni a cici és a közelségem. Nagyon sírt, mikor hazaértem, és mikor a kezembe vettem, azonnal elhallgatott. Anyukám pedig mindent megpróbált, hogy megnyugtassa. Szóval, baba válogatja, kislányomnak csak Én voltam jó ilyen picin. Persze, azóta már fordult a kocka.... :-))) Ezután az eset után vittem magammal mindenhova, volt már vagy fél éves is, mikor mással is elvolt akár órákig.
2010. máj. 6. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!