Egy három hetes babát otthon hagyhatok kb 5 órára, babysitterrel? Hagynék neki lefejt tejet is.
El kell mennünk valahová az apukájával, és nem tudom máshogy megoldani. De nagyon félek, hogy olyen hosszú időre elmegyek otthonról.
Hagytatok már otthon ilyen kicsi babát ilyen hosszú időre?
Semmilyen körülmények között nem hagynék ekkora babát otthon, pláne nem ilyen hosszú időre. Nem szopizik? Ekkora baba még 2-3 óránként eszik. Miért nem viszitek magatokkal? Vagy hová mentek, ami ennyire fontos?
Amúgy ha szopis, hiába a lefejt tej, nem fogja elfogadni a cumisüveget. Ráadásul gondolj bele, hogy nemrég még a pocakodban volt, számára már az is ijesztő, ha nem vagy szorosan mellette, nemhogy egy idegenre bízod ilyen hosszú ideig!
Ha nagyon fontos teendőd van, akkor szerintem hagyhatod a bébiszitterre, feltéve, ha elfogadja a cumisüveget.
Ekkora baba még nem fog úgy hiányolni, mint egy nagyobb. 6-7 hónapos korában már nem biztos, hogy ezt megtehetnéd, de most még igen.
14 hós fiú anyja
Köszönöm a válaszokat! El kell intéznem valamit, amit sem elhalasztani, sem másra bízni nem tudok.
Esteleg azt tudnám még megtenni, hogy elviszem magammal, de attől jobban félek, hogy 5 óra hosszát hurcoljam a kicsit, autóztassam, és emberek közé vigyem. Ivott már cumisüvegvől, és nem volt gond. Inkább attól félek, hogy nem leszek ott, mi lesz, ha történik valami, ...
A babysitter egyébként megbízható, már régen dolgozik nekünk (igaz korábban takarított, de szerintem a baba mellett is megállja a helyét).
A baba egyébként nagyon jó természetű, jól alszik, keveset sír.
Szerintem legyél nyugodt! Menj el. A babysitter majd megeteti, csak bőven hagyj otthon tejet.
Nyugi, minden rendben lesz!
Esetleg azt lehetne, hogy viszitek magatokkal a bébicsőszt, hogy emberek közé ne kelljen bevinni a kicsit. Akkor szoptatni is tudnád még a kocsiban, mielőtt bemégy, és az ügy elintézése után is. Közben vigyáznának rá, nyugodt lehetnél, mert a közeledben lenne végig.
Majd írd emg, hogy döntöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!