Mit tehetnék a lányommal, hogy könnyebben aludjon el?
Hú, hát két óra szerintem édes kevés egy 8,5 hónapos babának. Az én babám 13 hónapos és sokszor alszik napközben 4-5 órákat.
Esetleg, ha pont etetés után vinnéd aludni? Teli pocival jobban elalszanak!
Ha másképp nem megy, és tudod, hogy hulla fáradt, teli a pocija, semmi nem zavarja, akkor hagyd magára így, pár nap alatt rájön, hogy ilyenkor aludni kell. Kicsit kegyetlennek hangzik a szó, hogy hagyd magára, de aki ezen már túl van, tudja hogy nincs más megoldás. Egy 8.5 hónapos baba már elég nagy ahoz, hogy ezt megértse!
Persze, ha nagyon sír, keservesen, akkor menj be hozzá, nem azt mondom, hogy vörösre sírja magát, és megfájduljon a feje, de addig, amig csak "nyekereg" addig hagyhatod, mert csak a határokat próbálgatja!
Szerintem. Én így csináltam. És mára már, ha napközben leteszem aludni (mert csinálta ő is azt, amit a te lányod) már lefekszik magától és elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!