Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem lehet bifiduszos...

Miért nem lehet bifiduszos joghurtot adni a babáknak?

Figyelt kérdés
Fiam 10 hónapos és bevallom eddig natúr Activiát kapott. Pár napja itt olvastam, hogy 2 éves korig nem lehet bifiduszosat adni. Miért? Most "rosszat" tettem?
2010. máj. 5. 17:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. Amúgy a natúr joghurtja sem drága a danone-nak, és arra nem is írják rá, hogy ne add 2 éves kor alatt:S És a danonino nem joghurt, hanem tejdesszert.
2010. máj. 6. 08:36
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Én nem is értem, egyeseknek miért ilyen nehéz a felfogása??? A GYÁRTÓ NEM AJÁNLJA KÉT ÉVES KOR ALATT!!! Mit nem lehet ezen felfogni? "Add nyugodtan..." persze!
2010. máj. 6. 09:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Mielott lehurrogtok, nezzetek egy kicsit utana, mi is a Bifidusz! Meg egyes tapszereket is dusitanak vele! A helyes belmukodest segiti elo! ismetlem, nekunk a gyerekorvos ajanlotta, hogy olyan joghurtot adjak a kicsinek, amelyikben Bifidusz van. Ha nyugtalanit, kerdezzetek ra az orvosnal, vagy vedononel. A Danonino pedig nem megfizethetetlen, de dragabb, es joval kisebb, igy termeszetesen kell egy plussz reklam amivel eladhatobb.
2010. máj. 6. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Bakker, te tényleg nem bírsz olvasni???? Ezt nézd már meg, mielőtt a bifidusz jótékony hatásait fejtegeted!

Gyerekek is fogyaszthatják az Activia® termékeket?

Amennyiben a gyermek elmúlt 2 éves, nem érzékeny a tejfehérjére, a tejcukorra, vagy a termék bármely összetevőjére, akkor az egész családdal együtt nyugodtan fogyaszthatja az Activia joghurtokat. Az összetevők listája a termékek csomagolásán olvasható.

És ezt a Danone Activia honlapjáról másoltam ki!!!!! Ha a gyártó maga nem ajánlja, akkor mi a rákért kell még itt ellenkezni????

2010. máj. 6. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Utánanéztem mi a bifidusz, és utánanéztem az activia-nak is. Add a babádnak ha akarod, én biztosan nem fogom. Félreértés elkerülése végett: azért nem, mert a danone baktériumtartalma FELNŐTT emésztésre van kifejlesztve, nem gyerekére. A tápszerek, tejitalok baktériumtartalma meg gyerekek emésztőrendszerére van kifejlesztve, persze ez is véletlen.

Bizonyára a danone egy idióták gyülekezete, és kizárólag azért írják rá az activia-ra, hogy 2 éves kor után ajánlják, hogy vitát szíthassanak a szakértőiknél sokkal okosabb anyukák között.

2010. máj. 6. 13:06
 16/16 A kérdező kommentje:

Bocs, hogy ilyen vitát gerjesztettem nem ez volt a célom:(((

Elolvastam és tuti nem adom többet, ma vettem bifidusz nélkülit, köszönöm mindenkinek!

2010. máj. 6. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!