Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Panelban lakunk,9 hós lesz a...

Panelban lakunk,9 hós lesz a babám, és a haja állandóan tiszta víz, sokat mozog. Ha kiteszem aludni a babakocsiban az erkélyre, sapkát teszek rá, mert vízes a haja, de ott mégjobban megizzad. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 14:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Én fiam is elég izzadós, sokkal jobban viseli hideget is, mint én:P Ha vizes a haj, én pucérra vetköztetem, vagy bodyra, letörölgetem, esetleg le is mosdatom kicsit, ne legyen olyan meleg. Ha levegőre viszem, és nincs meleg, meg is szárítom a haját. Szerintem pucérítsd le kicsit, és töröld olyan szárazra, amennyire csak tudod, aztán sapka nélkül vidd ki erkélyre, mert ha sapiban beizzad, kint, az még rosszabb. De most már jön a jó meleg idő, kicsit nyirkos hajjal sem lesz semmi baja! Esetleg sapka helyett egy vékonyka, jó nedvszívó kendővel is próbálkozhatsz.
2010. máj. 6. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!